NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Παιδικά βιβλία / Παιδική λογοτεχνία / Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί
Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-3500-8
Σελίδες: 432
Σχήμα: 14Χ21 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 19/03/2020

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

Η ΟΓΔΟΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.

Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο 'Αλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις

Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ πρωτοκυκλοφόρησε σε μια ειδική έκδοση του σεναρίου της πρόβας παράλληλα με την πρεμιέρα του έργου του Τζακ Θορν στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2016. Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν, η θεατρική παράσταση έλαβε εγκωμιαστικές κριτικές από θεατές και κριτικούς, ενώ η έκδοση του σεναρίου έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ.

Η ανανεωμένη αυτή έκδοση περιλαμβάνει τους οριστικούς και τελικούς διαλόγους της θεατρικής παράστασης, που υπέστησαν μικρές αλλαγές μετά τις πρόβες, καθώς και μια συζήτηση ανάμεσα στον σκηνοθέτη Τζον Τίφανι και τον σεναριογράφο Τζακ Θορν, όπου μοιράζονται ιστορίες και συμβουλές σχετικά με την ανάγνωση σεναρίων. Τέλος, περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το οικογενειακό δέντρο της οικογένειας Πότερ όπως και ένα χρονολόγιο σχετικά με τον Κόσμο των Μάγων πριν από αυτή την όγδοη ιστορία. 

Η ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ είναι η συγγραφέας των περιπετειών του Χάρι Πότερ. Η σειρά αποτελείται από επτά βιβλία, τα οποία εκδόθηκαν από το 1997 μέχρι το 2007, έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 200 χώρες, έχουν μεταφραστεί σε 74 γλώσσες και έχουν γίνει κινηματογραφικές ταινίες με τεράστια επιτυχία. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων το Μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για την προσφορά της στην παιδική λογοτεχνία, το Prince of Asturias Award for Concord, το Μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής και το Χανς Κρίστιαν ?ντερσεν. Στηρίζει πολλούς φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω του Φιλανθρωπικού Καταπιστεύματος Volant και έχει ιδρύσει τοLumos, ένα ίδρυμα που στόχο έχει να μεταμορφώσει τις ζωές των άπορων και όχι μόνο παιδιών. 

 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα