NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Ακτινολογία / Ανατομία / Sobotta:'Aτλαντας Ανατομικής του Ανθρώπου 23Ε (Επίτομο)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Sobotta:'Aτλαντας Ανατομικής του Ανθρώπου 23Ε (Επίτομο)
Friedrich Paulsen, Jens Waschke

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-183-7
Σελίδες: 1016
Σχήμα: 23cm x 30cm/Βάρος 4.044 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 128 €

προσθήκη στο καλάθι

 «Η πρόοδος στον τομέα των απεικονιστικών τεχνικών και η ευρεία εφαρμογή τους στην κλινική πράξη κατέδειξαν την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της γνώσης της Ανατομίας. Η Ακτινολογική Ανατομία αποτελεί πλέον διακριτό κλάδο της Ανατομίας, απαραίτητο για κάθε ιατρό με δεδομένη την ευρεία χρήση των απεικονιστικών τεχνικών.

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση των ιατρικών σπουδών που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνετέλεσε στον επαναπροσδιορισμό της εκπαίδευσης στην Ανατομία. Η Κλινική και η Χειρουργική Ανατομία, δηλαδή η Εφαρμοσμένη Ανατομία, διδάσκεται πλέον σε συνδυασμό με την κλασική Περιγραφική και Τοπογραφική Ανατομική, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η διασύνδεση των βασικών επιστημών με την κλινική πράξη.
Με δεδομένο ότι οι προαναφερθείσες εξελίξεις χαρακτηρίζουν συνοπτικά τη νέα εποχή για την Ανατομία, είναι σαφές πως το παρόν σύγγραμμα αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους φοιτητές της Ιατρικής, για τους ειδικευόμενους αλλά και για τους ειδικούς ιατρούς.
Η παρούσα επανέκδοση στηρίζεται στις αρχές της νέας εποχής για την Ανατομία και συμβάλλει στην άρτια εκπαίδευση των ιατρών. Οι ενδοσκοπικές διεγχειρητικές έγχρωμες εικόνες, η αντιπαραβολή των ανατομικών δομών με τις απεικονιστικές μεθόδους, οι ανατομικές παραλλαγές των αρτηριών και των εσωτερικών οργάνων αποτελούν επιπρόσθετα στοιχεία της νέας έκδοσης, που είναι απαραίτητα για τη διασύνδεση της βασικής επιστήμης της Ανατομίας με την κλινική πράξη».

Κωνσταντίνος Ι. Νάτσης