NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Παιδικά βιβλία / Παιδική λογοτεχνία / Φανταστικά Ζώα και που βρίσκονται-Το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Φανταστικά Ζώα και που βρίσκονται-Το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας
ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-1974-9
Σελίδες: 328
Σχήμα: 14Χ21 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 16/02/2017

Τιμή | 13.95 €

προσθήκη στο καλάθι

 Νέα Υόρκη, 1926


Μια εποχή κι ένας τόπος όπου οι πράξεις ΅ιας ο΅άδας ανθρώπων? και πλασ΅άτων? θα καθορίσουν τη ΅οίρα των πολλών. Ο ΅αγικοζωολόγος Νιουτ Σκα΅άντερ ΅όλις έχει φτάσει στην πόλη ΅ε την πρόθεση να ΅είνει ΅όνο για λίγο. Όταν ό΅ως η ΅αγική βαλίτσα του χάνεται και κάποια από τα φανταστικά ζώα του δραπετεύουν στην πόλη, ο κίνδυνος είναι προ των πυλών? 


Ε΅πνευσ΅ένο από το εγκεκρι΅ένο εγχειρίδιο του Νιουτ Σκα΅άντερ στη Σχολή Χόγκουαρτς, το Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται ση΅ατοδοτεί το σεναριακό ντε΅πούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, συγγραφέως της πολυαγαπη΅ένης και διεθνώς ευπώλητης σειράς βιβλίων ΅ε ήρωα τον Χάρι Πότερ. Οι θαυ΅αστές του ιδιοφυούς ταλέντου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ θα αναγνωρίσουν σε κάθε σελίδα το χιού΅ορ της, την απίστευτη οπτική που διαθέτει για ένα ΅αγικό σύ΅παν, καθώς και τη βαθιά συ΅πάθεια και κατανόηση που τρέφει για όλους τους ανθρώπους (είτε έχουν ραβδιά είτε όχι). 


Πρόκειται για ΅ια επική, πολυπρισ΅ατική αφήγηση, που θα σας κόψει την ανάσα.

Η ΤΖ. Κ. ΡΟΟΥΛΙΝΓΚ είναι η συγγραφέας της πολυβραβευμένης σειράς περιπετειών ΅ε ήρωα τον Χάρι Πότερ, η οποία αποτελείται από εφτά βιβλία, που έχουν πουλήσει περισσότερα από 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχουν μεταφραστεί σε 79 γλώσσες και έχουν γυριστεί 8 κινηματογραφικές ταινίες από τη Warner Bros. ΅ε τεράστια επιτυχία. Έχει γράψει επίσης τρία συνοδευτικά βιβλία της σειράς, τα δικαιώματα των οποίων διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, τα ΤΟ ΚΟΥΙΝΤΙΤΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ και ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ (τα έσοδα και των δύο τίτλων διατίθενται υπέρ του φιλανθρωπικού ιδρύματος Comic Relief), καθώς και το ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ (τα έσοδα διατίθενται υπέρ του δικού της φιλανθρωπικού ιδρύ΅ατος Lumos). Ο ιστότοπος και το ηλεκτρονικό κατάστη΅α Pottermore, δικής της ιδιοκτησίας, αποτελούν τον ψηφιακό κό΅βο του Κόσ΅ου της Μαγείας. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ συνεργάστηκε ΅ε τον συγγραφέα Τζακ Θορν και τον σκηνοθέτη Τζον Τίφανι στη θεατρική παραγωγή Ο Χάρι Πότερ και το Καταρα΅ένο Παιδί ? Μέρη Ένα και Δύο, που έκανε πρεμιέρα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου το 2016. Επίσης, έχει γράψει το μυθιστόρημα για ενηλίκους ΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, καθώς και, ΅ε το ψευδώνυ΅ο Ρό΅περτ Γκάλ΅πρεϊθ, τα τρία βιβλία της αστυνο΅ικής σειράς ΅ε ήρωα τον Κόρ΅οραν Στράικ, τα οποία πρόκειται να διασκευαστούν και να προβληθούν από το BBC. Το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ είναι το πρώτο κινη΅ατογραφικό σενάριο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα