NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Βοήθεια / Δήλωση Απορρήτου /

 

Προστασία Δεδομένων

 

Το bookstation.gr  δεσμεύεται  για την   ασφάλεια και την ακεραιότητα  των δεδομένων  που συλλέγει σχετικά με τους επισκέπτες  -πελάτες   του ηλεκτρονικού μας καταστήματος . Το bookstation.gr, τηρεί  διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν  τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες (πελάτες ),καταθέτουν στην ιστοσελίδα του, ή   αυτό  γίνεται   με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. Τηλεφωνικά η με fax).

Το bookstation.gr   χρησιμοποιεί τα παραπάνω  δεδομένα μόνο  για την εξυπηρέτηση του Πελάτη (π.χ. τιμολόγηση  , αποστολή παραγγελίας).

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Η χρέωση  των  πιστωτικών καρτών  γίνετε  μόνο  διαμέσου  της  αρμόδιας τράπεζας ,και   έτσι διασφαλίζονται  απόλυτα ,και  τα  δεδομένα  αυτών, αλλά και η  ασφαλή – σωστή συναλλαγή.

Γενικά

 

 Το bookstation.gr  δημιούργησε  την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι επισκέπτες  του να μπορούν να την χρησιμοποιούν , χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την  ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.

Το bookstation.gr   ζητά από  τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του, να του παρέχουν  τα προσωπικά τους δεδομένα, μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν  η  να ενημερωθούν  για κάποιο  θέμα γύρω από την δραστηριότητα της εταιρείας μας .