NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Η Πόλη ΙΙ

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η Πόλη ΙΙ
Blake Crouch

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-364-837-6
Μετάφραση: Δημήτρης Αλεξίου
Σελίδες: 376
Σχήμα: 140 x 205
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 11/03/2015

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΪΓΟΥΟΡΝΤ ΠΑΪΝΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 461 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Φωλιασμένη ανάμεσα σε πανέμορφα βουνά, η ειδυλλιακή αυτή κωμόπολη είναι μια σύγχρονη Εδέμ, αν παραβλέψουμε τον ηλεκτροφόρο φράχτη και το συρματόπλεγμα, τους ελεύθερους σκοπευτές που φρουρούν άγρυπνα όλο το εικοσιτετράωρο και την αμείλικτη παρακολούθηση που καταγράφει κάθε λέξη και κίνηση. 
Κανείς από τους κατοίκους δεν γνωρίζει πώς έφτασε εκεί. Τους λένε πού θα δουλέψουν, πώς θα ζήσουν και ποιον να παντρευτούν. Μερικοί πιστεύουν ότι έχουν πεθάνει. ?λλοι ότι είναι παγιδευμένοι σε ένα ακατανόητο πείραμα. Όλοι ονειρεύονται κρυφά να φύγουν, αλλά όσοι το τολμούν βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φρίκη.
Ο Ήθαν Μπερκ έχει δει τον κόσμο έξω από το Πάινς. Είναι ο σερίφης και ένας από τους λίγους που γνωρίζουν την αλήθεια: Το Γουέιγουορντ Πάινς δεν είναι απλώς μια πόλη. Αυτό που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του φράχτη είναι ένας εφιάλτης πέρα από κάθε φαντασία.
 
 



 

Σχετικά με τον Συγγραφέα Blake Crouch

Blake Crouch
Ο Blake Crouch είναι ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς βιβλίων που έγιναν μπεστ σέλερ, όπως: Pines, Run, Stirred, Desert Places, Abandon. Διηγήματά του έχουν εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά και ανθολογίες διηγημάτων μυστηρίου, όπως: Ellery Queen? s Mystery Magazine, Alfred Hitchcokc?s Mystery Magazine, Thriller 2, Shivers VI κλπ. Το 2009, έγραψε σε συνεργασία με τον JA Konrath το Serial το οποίο βρήκε τεράστια ανταπόκριση στο διαδίκτυο και παρέμεινε στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ ? Kindle για τέσσερις εβδομάδες. Πολλά από τα μυθιστορήματά του έχουν προταθεί και για να γυριστούν σε ταινίες. Ο Blake Crouch ζει στο Κολοράντο. 
 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα