NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Ηπατολογία / Ηπατολογία με μια Ματιά

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ηπατολογία με μια Ματιά
Deepak Joshi, Geri Keane, Alison Brind

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-177-6
Κωδικός: 59395771
Σελίδες: 124
Σχήμα: 21cm x 29cm/Βάρος 0.376 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 32 €

προσθήκη στο καλάθι
Ηπατολογία με μια Ματιά

 Η «Ηπατολογία με μια Ματιά» είναι μια εύληπτη, εικονογραφημένη εισαγωγή σε αυτήν την αυξανόμενα σημαντική ειδικότητα. Ο ολοκαίνουργιος αυτός τίτλος βοηθά τον αναγνώστη να αναπτύξει μια συμπαγή κατανόηση της ηπατικής νόσου και να αναγνωρίσει, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει όλους τους τύπους των συχνά απαντώμενων νόσων του ήπατος και των χοληφόρων. Επίσης τις βασικές πτυχές όπως είναι η ανάπτυξη, η δομή και η λειτουργία του ήπατος, καθώς και τη μεταμόσχευση, τη χειρουργική επέμβαση και τη διατροφή. Συμπεριλαμβάνονται οι συνήθεις περιπτώσεις ηπατικών διαταραχών, η αντιμετώπιση των πιο σπάνιων νοσημάτων και παθήσεων σε ειδικές ομάδες ασθενών, όπως είναι οι έγκυες.

. Είναι ένα μοναδικό και περιεκτικό βοήθημα στην ηπατολογία που αναπτύχθηκε για το άπειρο ιατρικό προσωπικό.
. Δίνει έμφαση στην πρακτική πτυχή, με συμβουλές σχετικά με το ιστορικό, την εξέταση και τις κλινικές εξετάσεις.
. Περιλαμβάνει κλινικές περιπτώσεις με ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης και πλήρεις επεξηγήσεις των απαντήσεων.
Παρέχοντας καθοδήγηση όσον αφορά σε όλες τις ζωτικής σημασίας πτυχές της ειδικότητας, η «Ηπατολογία με μια Ματιά» είναι ένα συνοπτικό και προσβάσιμο βοήθημα που παρέχει βαθιά κατανόηση του πεδίου.
Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσεται και ολοκληρώνεται σε δύο μόλις σελίδες, εκ των οποίων η πρώτη περιλαμβάνει διαγράμματα που κωδικοποιούν τις απαραίτητες πληροφορίες και η δεύτερη ένα περιεκτικό κείμενο.
Καλύπτοντας μια ευρεία θεματολογία, τα βιβλία της σειράς αποτελούν ιδανικά εισαγωγικά εγχειρίδια για κάθε γνωστικό αντικείμενο, εξαιρετικά βοηθήματα για τις εξετάσεις αλλά και εύχρηστα βιβλία αναφοράς για την καθημερινή κλινική πράξη.
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά βιβλίων «Με μια ματιά» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διεθνούς ιατρικής κοινότητας και των λοιπών επαγγελματιών υγείας.