NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική - Εργασιακά / Γενικές Αρχές Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου και Πρακτικές Εφαρμογές (Εξαντλημένο)

 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ενημερωμένο με το  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ σε pdf  μέχρι και τον νόμο 4623/09-08-2019.

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει όλες τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις που ισχύουν απο 01-09-2018, την επίκαιρη νομολογία,παραδείγματα για όλες τις περιπτώσεις προσδιορισμού των μηνιαίων  αποδοχών (για υπερεργασιακή και υπερωριακή απασχόληση),δώρων εορτών ,αδειών και επιδόματος αδείας ,ειδικών αδειών, ασθενείας, Κυριακών -αργιών και απασχόλησης κατά το Σάββατο στο 5νθήμερο σύστημα (ή κατά την 6η και 7η ημέρα ανάπαυσης και των απασχολούμενων σε επιχειρήσεις που λειτουργούν όλο το 24ωρο )με τρόπο  απλό και κατανοητό .

  Πλήρη ανάλυση με παραδείγματα για τις απολύσεις με η χωρίς προειδοποίηση,απομάκρυνση και αποχώρηση λόγω πλήρους συνταξιοδότησης και συμπλήρωσης 15ετίας στον ίδιο εργοδότη για όλους τους μισθωτούς υψηλόβαθμους υπαλλήλους , μελών του Δ.Σ. με σχέση εργασίας και των ιδρυτικών μελών των Α.Ε.(απο πλευράς εργατικού και φορολογικού δικαίου),καθώς  και τη διαδικασία για την οικειοθελή αποχώρηση των μισθωτών.Υποδείγματα και τα νέα έντυπα του Π.Σ. ''ΕΡΓΑΝΗ''     

Το μέρος  του Ασφαλιστικού Δικαίου περιλαμβάνει πλήρη ανάλυση θεωρητική αλλά και πρακτική με παραδείγματα για τον υπολογισμό των εισφορών υπέρ ΕΦΚΑ ΕΤΕΑΕΠ των μισθωτών (πλήρους και μερικής απασχόλησης ),αμοιβών μελών του Δ.Σ. ελευθέρων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων , αγροτών κ.τ.λ. και των νεων προϋποθέσεων για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αυτών(01/03/2018) 

Πέραν των ανωτέρω στις 915 σελίδες του βιβλίου αυτού αναπτύσσονται λεπτομερώς και άλλα επιμέρους  θέματα του Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου που διευκολύνουν το έργο των απασχολούμενων με αυτό το αντικείμενο (λογιστές ,ελεγκτές ,σπουδαστές ,υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού και υπεύθυνους για την σύνταξη των μισθοδοτικών καταστάσεων κ.λ.π.)