NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τεχνικά / Ηλεκτρονική / Ενσωματωμένα Συστήματα. Ο Μικροελεγκτής AVR

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ενσωματωμένα Συστήματα. Ο Μικροελεγκτής AVR
Πογαρίδης Δημήτρης

Εκδόσεις
Εκδοτικός Όμιλος ΙΩΝ

ISBN: 978-960-508-080-8
Σελίδες: 512
Σχήμα: 17 x 24
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 22/01/2014

Τιμή | 47.92 €

προσθήκη στο καλάθι

 Βάρος σε gr 907,

Τα ενσωματωμένα συστήματα έχουν γίνει μέρος της σύγχρονης καθημερινότητας. Προκειμένου να κρατηθούν από άποψη κατασκευής απλά και από πλευρά κόστους φτηνά, κατασκευάζονται ως αυτόνομα συστήματα, που βασίζονται σε μικροελεγκτές.

Στο παρόν σύγγραμμα γίνεται εκτενής αναφορά στην αρχιτεκτονική και τον προγραμματισμό των μικροελεγκτών AVR και συγκεκριμένα του ATmega8515, στους διάφορους αισθητήρες και ενεργοποιητές, καθώς και στα ηλεκτρονικά που χρειάζονται προκειμένου όλα αυτά να ενοποιηθούν σε ένα ενιαίο ενσωμετωμένο σύστημα.

Παρατίθενται παραδείγματα χρήσιμων υπορουτινών και προγραμμάτων εφαρμογών σε γλώσσες Assembly και C. Παρουσιάζεται η διαδικασία σχεδίασης τόσο από άποψη κυκλωματικού (Hardware) όσο και από άποψη Λογισμικού (Software) ενός ενσωματωμένου συστήματος βασισμένου στον μικροελεγκτή Atmega162.

Ευελπιστούμε ότι το παρόν σύγγραμμα, που είναι το αποτέλεσμα τριακονταετούς συσσωρευμένης γνώσης στα συστήματα που βασίζονται σε υπολογιστές, να μπορεί να αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για τους φοιτητές και μηχανικούς, που ασχολούνται με τους μικροελεγκτές και τα ενσωματωμένα συστήματα.

Για την παρουσίαση στην αίθουσα του παρόντος, αλλά και των δύο πιο πάνω αναφερόμενων συγγραμμάτων, είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών πάνω από 2.500 σελίδες PowerPoint, καθώς και πλήθος εργαστηριακών ασκήσεων.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα