NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Φυσικές επιστήμες - Γενικά έργα / Γεωφυσική / Γεωλογία / Περιβαλλοντική Μηχανική Ι

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Περιβαλλοντική Μηχανική Ι
Αυλωνίτης Α. Σταμάτης

Εκδόσεις
Εκδοτικός Όμιλος ΙΩΝ

ISBN: 978-960-508-056-3
Σελίδες: 430
Σχήμα: 21Χ27
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 29/10/2013

Τιμή | 47.92 €

προσθήκη στο καλάθι

 Βάρος σε gr 1022,

To βιβλίο αυτό αποτελεί εισαγωγή σε τομείς που έχουν σχέση με το περιβάλλον από την οπτική γωνία του μηχανικού περιβάλλοντος, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει τα διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα και να προτείνει λύσεις σε αυτά. Αποτελεί τον πρώτο τόμο ενός δίτομου έργου και εισάγει τον αναγνώστη στην κατεργασία και διαχείριση του νερού και των υγρών αποβλήτων.

Στην Περιβαλλοντική Μηχανική I αποτυπώνονται οι βασικές γνώσεις που απαιτούνται από τις βασικές θετικές επιστήμες, για να είναι δυνατή η εξέταση και μελέτη των περιβαλλοντικών θεμάτων που αφορούν το νερό και τα υγρά απόβλητα. Ακόμη δίνονται στοιχεία αναφορικά με τους κινδύνους και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις παρουσιάζοντας τις σχετικές τεχνικές και τη νομοθεσία. Δίνονται επίσης στοιχεία υδρογεωλογίας και υδραυλικής μηχανικής εντελώς απαραίτητα για την αντιμετώπιση και μελέτη περιβαλλοντικών θεμάτων.

Οι υπάρχουσες τεχνολογίες κατεργασίας του νερού και των υγρών αποβλήτων περιγράφονται διεξοδικά με πλήθος αναλυτικών παραδειγμάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων αποτελούν πραγματικά προβλήματα για το σχεδιασμό βιομηχανικών εγκαταστάσεων.