NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Αστυνομικά , θρίλερ, τρόμου Ξένα. / Vampire Academy

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Vampire Academy
Richelle Mead

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-364-705-8
Μετάφραση: Όλγα Γκαρτζονίκα
Σελίδες: 360
Σχήμα: 40 x 205
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 20/01/2014

Τιμή | 12.15 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ δεν είναι ένα οποιοδήποτε σχολείο ? είναι ένα κρυφό μέρος όπου βαμπίρ εκπαιδεύονται στη χρήση μαγείας και έφηβοι, που είναι άνθρωποι κατά το ήμισυ, εκπαιδεύονται για να τους προστατεύουν. Η Ρόουζ Χάθαγουεϊ είναι φύλακας της καλύτερής της φίλης Λίζα, της πριγκίπισσας των βρικολάκων. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, τις σέρνουν πίσω στον ?γιο Βλαντιμίρ ? εκεί όπου παραμονεύει ο απόλυτος κίνδυνος.

Η Ρόουζ και η Λίζα μυούνται στον απαγορευμένο έρωτα, στο ανελέητο κοινωνικό παρασκήνιο της Ακαδημίας και στις ακατονόμαστες βραδινές τελετουργίες. Όμως πρέπει να είναι προσεκτικές, γιατί τα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα.

«Ο αυτονόητος διάδοχος του Twilight»
The Daily Beast
 
 



 

Σχετικά με τον Συγγραφέα Richelle Mead

Η ΡΙΣΕΛ ΜΙΝΤ είναι η συγγραφέας της σειράς Vampire Academy, που έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ. 
Φανατική αναγνώστρια σε ολόκληρη τη ζωή της, η Ρισέλ σαγηνευόταν πάντα από τη μυθολογία και τις λαϊκές δοξασίες. Όταν καταφέρνει να αποχωριστεί τα βιβλία (είτε όταν τα γράφει είτε όταν τα διαβάζει) απολαμβάνει να παρακολουθεί τηλεοπτικά ριάλιτι χαμηλού επιπέδου, να ταξιδεύει, να δοκιμάζει ενδιαφέροντα κοκτέιλ και να ψωνίζει φορέματα για τις περιοδείες της. Είναι δηλωμένη καφεϊνομανής, εργάζεται φορώντας πιτζάμες και τρέφει πάθος για κάθε τι παλαβό και αστείο. Με καταγωγή από το Μίσιγκαν, η Ρισέλ μένει τώρα στο Σιάτλ, όπου εργάζεται εντατικά για το επόμενο μυθιστόρημά της. 
Επισκεφθείτε το www.RichelleMead.com για να μάθετε περισσότερα

Άλλα βιβλία του συγγραφέα