NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τέχνεs / Κινηματογράφος / Τηλεόραση / Από την τηλεόραση στα νέα μέσα επικοινωνίας και Ελληνική κοινωνία

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Από την τηλεόραση στα νέα μέσα επικοινωνίας και Ελληνική κοινωνία
Συλλογικό έργο

Εκδόσεις
Παπαζήση

ISBN: 978-960-02-2955-4
Σελίδες: 496
Σχήμα: 14x21
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 03/2014

Τιμή | 23.4 €

προσθήκη στο καλάθι

 Στο βιβλίο αυτό αναλύονται θέματα που αφορούν την τηλεόραση, όπως η πολιτική που ακολουθείται στην παρουσίαση των τηλεοπτικών ειδήσεων ή η σύζευξη της ενημέρωσης και προπαγάνδας στις ειδήσεις όπως και η συμπεριφορά του τηλεοπτικού κοινού. Επίσης αναλύονται ειδικά θέματα που αφορούν το παιδί, το φύλο και τους μετανάστες, αλλά και την εγκληματικότητα ?βία στα ΜΜΕ, την εγκληματογόνο λειτουργία των ΜΜΕ. Τέλος αφιερώνεται χώρος και σε θέματα που αφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο ειδικά την ιδιωτικότητα» στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τις επιδράσεις τους στο κοινό.

Πρόκειται για συλλογικό τόμο που συμμετέχουν με θεωρητικές αναλύσεις και κυρίως πρωτογενείς εμπειρικές έρευνες, νέοι ερευνητές.

Απευθύνεται σε δημοσιογράφους, πολιτικούς, καθηγητές, ειδικούς επιστήμονες της επικοινωνίας, κοινωνιολόγους, παιδαγωγούς, νομικούς, πολιτικούς επιστήμονες, φοιτητές αλλά και στο ευρύ κοινό.

Ένα βιβλίο που περιλαμβάνει πλούσια ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία για τα παραπάνω θέματα. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο μελέτης. Η σαφής και περιεκτική γραφή του, το καθιστά ελκυστικό στην ανάγνωση.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα