NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Απόκρυφες επιστήμες / Οι άθλοι του Ηρακλή

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οι άθλοι του Ηρακλή
Bailey, Alice A., 1880-1949

Εκδόσεις
Κέδρος

ISBN: 978-960-04-0572-9
Σελίδες: 286
Σχήμα: 14 x 20,6/Βάρος: 539.00 γραμ.
Εξώφυλλο: πανόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2014

Τιμή | 16.12 €

προσθήκη στο καλάθι

Μια συνθετική εικόνα του έργου που πραγματοποιεί κάθε μαθητής καθώς διατρέχει τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ένα θαρραλέο έργο που συντελείται αργά και με μεγάλες δυσκολίες. Βήμα βήμα οδηγείται ο μαθητής προς την ατραπό της αυτογνωσίας.

Ένα βιβλίο που μας παρασύρει σ? ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης, που μ? έναν πολύ γλαφυρό τρόπο μας αποκαλύπτει ότι οι μύθοι του παρελθόντος δεν είναι παρά η ιστορία του αύριο, η είσοδος σε μια άλλη κατάσταση συνείδησης. Η ιστορία του Ηρακλή και πώς με τους δώδεκα άθλους του έπαιξε το ρόλο του Ατραπό της Μαθητείας απεικονίζουν τη φύση της εκγύμνασης και των επιτευγμάτων που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο που πλησιάζει την απελευθέρωση.  

Ένα βιβλίο που μας παρασύρει σ? ένα ταξίδι αυτοανακλαύψης, που μ? έναν πολύ γλαφυρό τρόπο μας αποκαλύπτει ότι οι μύθοι του παρελθόντος δεν είναι παρά η ιστορία του αύριο, η είσοδος σε μια άλλη κατάσταση συνείδησης. Η ιστορία του Ηρακλή και πώς με τους δώδεκα άθλους του έπαιξε το ρόλο του Ατραπό της Μαθητείας απεικονίζουν τη φύση της εκγύμνασης και των επιτευγμάτων που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο που πλησιάζει την απελευθέρωση. 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα