NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ψυχολογία / Ψυχολογία, Ατομική / Πάθος για νέα ζωή

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Πάθος για νέα ζωή
Μόνικα Σμιτ

Εκδόσεις
iWrite

ISBN: 978-618-5067-28-1
Σελίδες: 158
Σχήμα: 14 x 21
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 4/4/2014 12:00:00 AM

Τιμή | 13.5 €

προσθήκη στο καλάθι

Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και η συγγραφέας Μόνικα Σμιτ συνεργάστηκαν για την έκδοση της ποιητικής συλλογής της τελευταίας με τίτλο "Πάθος για Νέα Ζωή", ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για μία άκρως προσεγμένη έκδοση που ξεχωρίζει για τα ευρωπαϊκά εκδοτικά standards που ακολουθεί.

Το εκδοτικό ατελιέ του iWrite ανέλαβε τον συντονισμό έκδοσης, τον σχεδιασμό της μακέτας εξωφύλλου και οπισθοφύλλου, καθώς και την καλλιτεχνική σελιδοποίηση και την τυπογραφική παραγωγή του μοναδικού αυτού έργου, το οποίο ξεχωρίζει (όπως και όλα τα βιβλία που σχεδιάζονται στα ατελιέ μας) για την ποιότητα του χαρτιού που χρησιμοποιήθηκε και τη γενικότερη αίσθηση "πολυτέλειας" που αποπνέει στο εξώφυλλο και στις 158 σελίδες του (διαστάσεων 14 x 21 εκατοστών). Επιπλέον, η εκδοτική μας ομάδα έχει αναλάβει την καλλιτεχνική σχεδίαση promo υλικού για τα book events του βιβλίου!

Αυτό το βιβλίο, παρ? ό,τι είναι ΕΝΑ, έχει ΔΥΟ σκοπούς:
1) Να αποτελέσει έναν οδηγό ελπίδας και ενθάρρυνσης για άτομα με ξαφνική κινητική αναπηρία, με φόντο την αληθινή ιστορία της συγγραφέως.
2) Να αποτελέσει μια πρόκληση-πρόταση για όλους να συνηθίσουν σε ένα νέο τρόπο ζωής (τη ΝΕΑ ΖΩΗ, με αγάπη και χωρίς απόσταση απέναντι στα ΑΜΕΑ).

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε:
ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις (εγκεφαλικό, σκλήρυνση κατά πλάκας),
γονείς παιδιών με αναπηρία,
άτομα με ξαφνική κινητική αναπηρία,
φίλους και συγγενείς τους,
όσους πλήττονται από την κρίση που περνάει η χώρα,
όλους τους ανθρώπους,
και φυσικά, σε εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά να το διαβάσουν.

«Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο
και να το κάνουμε ένα καλύτερο μέρος.
Είναι στο χέρι σου να κάνεις την διαφορά.»
Νέλσον Μαντέλα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Να μετατρέψουμε την Ελλάδα
στην ομορφότερη χώρα του πλανήτη!
Ξεχάστε τους πολιτικούς!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

γνωρίστε την συγγραφέα?

author-photo

Γεννημένη στη Δ. Γερμανία, η Μόνικα ήρθε στην Ελλάδα (στην τότε χώρα των ονείρων της) το 1987, ως ξεναγός σε μια μεγάλη τουριστική επιχείρηση. Έζησε 21 υπέροχα χρόνια στη χώρα ως εργαζόμενη και μητέρα δύο αγοριών.
Θεωρεί τον εαυτό της πλέον ελληνοποιημένη Γερμανίδα.
Δυστυχώς, το πεπρωμένο έγραφε για εκείνη ένα πολύ βαρύ εγκεφαλικό στα καλύτερά της χρόνια, κάπου στα μέσα της ζωής της, με συνέπεια σήμερα να ζει στη χώρα των ονείρων της ως ΑΜΕΑ, και αυτή η «χώρα των ονείρων» ώρες-ώρες να γίνεται εφιαλτική? Ωστόσο, μετά το ατύχημα πήρε την απόφαση να μην εγκαταλείψει την Ελλάδα, αλλά να προσπαθήσει ενεργά να βελτιώσει τις συνθήκες αδικίας για τα ΑΜΕΑ σ? αυτή τη χώρα.