NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Φυσικές επιστήμες - Γενικά έργα / Τεχνικό εγχειρίδιο : 100+1 ζωικοι οργανισμοί

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Τεχνικό εγχειρίδιο : 100+1 ζωικοι οργανισμοί
Κωνσταντίνος Μπουχέλος

Εκδόσεις
Ιδιωτική Έκδοση

ISBN: 978-618-81263-0-5
Σελίδες: 208
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 4/8/2014 12:00:00 AM

Τιμή | 30 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η ιδέα για την έκδοση του παρόντος ανήκει στον αγαπητό φίλο Αθανάσιο Μητσέα. Ο υπογράφων δέχτηκε ευχαρίστως την συγγραφή του, με την πεποίθηση ότι τούτο θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο σε όσους ασχολούνται με την αντιμετώπιση Ζωικών Οργανισμών σε αστικούς και όχι μόνο χώρους και ότι θα βοηθήσει στην αναγνώριση των ποικίλων επικίνδυνων ή μη αντιπάλων του ανθρώπου και των ζώων.

Οι ενότητες περιλαμβάνουν: Έντομα Αποθηκών (Κολεόπτερα, Λεπιδόπτερα, Δίπτερα, Θυσσάνουρα. Υμενόπτερα, Ακάρεα, Ψωκόπτερα), Ξυλοφάγα Έντομα (Κολεόπτερα, Υμενόπτερα, Ισόπτερα), Έντομα Δημόσιας Υγείας (Κατσαρίδες, Ψύλλοι, Κοριοί, Δίπτερα, Κουνούπια, Ακάρεα, Τσιμπούρια, Ψείρες, Σφήκες, Μέλισσα),

?λλοι Εισβολείς (Αράχνες, Σκορπιοί ? Ψευδοσκορπιοί, Διπλόποδα, Γρύλλοι, Έντομα Πεύκων, Πτηνά, Νυχτερίδες, Τρωκτικά, Ακρίδες). Το μεγαλύτερο μέρος καλύπτεται από τα έντομα. Αυτά άλλωστε αποτελούν, σε αριθμό ειδών, τα 5/7 του Ζωικού Βασιλείου.

Στον κάθε Οργανισμό δίδονται στοιχεία της μορφολογίας, της βιολογίας και των προσβολών που τυχόν προκαλεί, χαρακτηρίζοντάς τους ως: Κύριος εχθρός, Δευτερεύων εχθρός, Επικίνδυνος, Ακίνδυνος ή Ωφέλιμος.

    Η εκδοση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΜΕ.