NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία /  Αλαλούμ 

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

 Αλαλούμ 
Χάρης Βεραμόν

Εκδόσεις
Το ανώνυμο βιβλίο

ISBN: 978-618-5097-03-5
Σελίδες: 152
Σχήμα: 24x17
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 4/28/2014 12:00:00 AM

Τιμή | 11.25 €

προσθήκη στο καλάθι

Μια τρανσέξουαλ καταγράφει τις ερωτικές της εμπειρίες. Το ένα ευτράπελο διαδέχεται το άλλο μέσα από έρωτες, πάθη, κωμικοτραγικά γεγονότα, παρεξηγήσεις και εκκεντρικούς χαρακτήρες που παρελαύνουν
σε δεκαοκτώ αυτοτελείς ιστορίες, συνθέτοντας ένα βιβλίο με παράδοξες διαδρομές. Οι άνθρωποι και οι καταστάσεις που βιώνει ο χαρακτήρας αποδίδονται με δηκτικό χιούμορ, αυτοσαρκασμό, εκρήξεις υπερβολής, ενώ οι ανατροπές στην πλοκή είναι αλλεπάλληλες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Κριτικές επώνυμων συγγραφέων:
«Αν μπορούσα ν' αυτοκτονήσω δύο φορές, θα το έκανα. Η συγγραφική του δεινότητα είναι πέρα από κάθε φαντασία. Οπωσδήποτε να διαβαστεί μετά θάνατον...» (Το φάντασμα του Καρυωτάκη)
«Το σύμπαν συνωμότησε γ' άλλη μια φορά. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, κρατήστε το μη σας φύγει. Είναι από τα πιο αξιόλογα κι ας με χώρισε η γυναίκα μου νια τις διαφωνίες που είχαμε περί τούτου» (Paulo Vizelho)
«Τελειώνοντας το βιβλίο τελείωσα κυριολεκτικά με τις ευφάνταστες περιγραφές. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, αρκεί να έχετε χαρτί γιατρού» (Dan Brown)
«Η φαντασία σμίγει με την πραγματικότητα μέσα σ' αυτή τη σουρεάλ συγγραφική ευρηματικότητα, που προβάλλει τον πόνο με χιούμορ θρυμματίζοντας τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Σταμάτησα τα ναρκωτικά αλλά ο εθισμός σ' αυτό είναι χειρότερος προφανώς...»