NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τέχνεs / Λευκώματα / Συλλεκτικές εκδόσεις / 90 χρόνια η ιστορία της ΑΕΚ (Εξαντλημένο)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

90 χρόνια η ιστορία της ΑΕΚ (Εξαντλημένο)

Εκδόσεις
Λιβάνης- Νέα Σύνορα

ISBN: 978-960-14-2802-4
Σελίδες: 703
Σχήμα: 21cm x 29cm
Εξώφυλλο: πανόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 04/2014

Τιμή | 0 €

προσθήκη στο καλάθι

( 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/04) παρουσιάστηκε το βιβλίο "90 χρόνια: Η ιστορία της ΑΕΚ" σε μία εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δίνοντας το παρών σπουδαίες προσωπικότητες του παρόντος αλλά και του παρελθόντος της Ενωσης.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην λαμπρή εκδήλωση του βιβλίου της ΑΕΚ που στις 13 Απριλίου 2014 συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής. Στην συγγραφή του συμμετείχαν περισσότεροι από 30 δημοσιογράφοι, με την επιμέλεια της έκδοσης να την κάνει ο Γιάννης Μπίλιος, την παρουσίαση η Αγγελική Αρκάδη και τον συντονισμό ο Γιάννης Καραλής. Στο πάνελ βρέθηκαν οι Νίκος Κατσαρός, Βασίλης Σαμπράκος, Ανδρέας Δημάτος και ο Γιώργος Νικολάου.
 
Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο  ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας, «Ό,τι έχουμε πει θα γίνει, βαδίζουμε σταθερά, προσεκτικά και μελετημένα. Ένα είναι σίγουρο: Το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει», ενώ για το βιβλίο είπε:
 
«Ενα πραγματικά καταπληκτικό βιβλίο, για όλα τα αθλήματα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για το μπάσκετ, για όλα τα αθλήματα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή δουλειά, να είμαστε όλοι γεροί και στα 100 χρόνια να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο».
 
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Μίμης Παπαϊωάνου, Θωμάς Μαύρος, Τραϊανός Δέλλας, Βαγγέλης Βλάχος, Τόνι Σαβέφσκι, Τιμούς Κετσπάγια αλλά και το τμήμα μπάσκετ Τρόντζο, Λαρεντζάκη, Βασιλειάδη, Ζούπα αλλά και ο Νίκος Χατζής. Επίσης παρών ήταν ο  Υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης και Γιώργος Πάντζας αλλά και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Κοτσάτος και Αλεξίου.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα