NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Ξένη Λογοτεχνία / Δοκίμια, Μελέτες ,Μαρτυρίες, / Ξέρω κάποια αστέρια...

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ξέρω κάποια αστέρια...
Μάκης Δελαπόρτας 

Εκδόσεις
Οίκος Αγκυρα

ISBN: 978-960-547-155-2
Σελίδες: 460
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 02/06/2014

Τιμή | 16.11 €

προσθήκη στο καλάθι
Ξέρω κάποια αστέρια...

  

Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι ο άνθρωπος που έσωσε τα τραγούδια και τις μουσικές του σινεμά, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, επιμονής, υπομονής, αμφισβήτησης και πείσματος, κόντρα στην αδιαφορία των πολλών και βιογράφησε τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά.

 Στο νέο του βιβλίο, υφαίνει τον καμβά των αναμνήσεών του και μοιράζεται μαζί μας τις πιο γλυκές, χαριτωμένες, συγκινητικές αλλά και άγνωστες στιγμές του, μέσα από την ανελέητη και τρυφερή οικειότητα ενός ολόκληρου «μυθικού κόσμου».

 

?γνωστα περιστατικά, πικάντικα παρασκήνια, πάθη, μυστικά, απογοητεύσεις αλλά και ανθρώπινες στιγμές, συνθέτουν το σκηνικό για μια αυτοβιογραφική κατάθεση ψυχής, αφοπλιστικά ειλικρινή, από έναν άνθρωπο που από νεαρό παιδί μέσα στον λαμπερό χώρο της showbiz αγωνίστηκε, πάλεψε και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πιο σημαντικών και των πιο πετυχημένων σταρ της εγχώριας showbiz, που τον επέλεξαν, ως τον δικό τους αγαπημένο «βιογράφο».
Όλα όσα λοιπόν δεν είπε και δεν μοιράστηκε ποτέ, για τα πιο λαμπερά αστέρια του δικού μας Hollywood, που γνώρισε και έζησε όσο κανείς άλλος!!!