NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Τέχνεs / Λαογραφία / Η Ζωή μου με τον Κάρλος Καστανέντα: Μαθητεία στη Μαγεία

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η Ζωή μου με τον Κάρλος Καστανέντα: Μαθητεία στη Μαγεία
Amy Wallace

Εκδόσεις
Αρχέτυπο

ISBN: 960-421-055-6
Σελίδες: 544
Εξώφυλλο: χαρτόδετο

Τιμή | 16.4 €

προσθήκη στο καλάθι

Όταν η έφηβη Έιμι Γουάλας γνώρισε τον διάσημο Κάρλος Καστανέντα, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό θα οδηγούσε σε μια εικοσάχρονη φιλία μεταξύ τους αλλά και σε μια ερωτική σχέση που θα άλλαζε ριζικά τη ζωή της.   

Πότε ερωτικό, πότε συναρπαστικό και πότε σκοτεινά χιουμοριστικό, το Η Ζωή μου με τον Κάρλος Καστανέντα είναι μια θαρραλέα ανασκόπηση των εκπληκτικών εμπειριών που έζησε η Γουάλας πλάι στον Κάρλος Καστανέντα, τις «μάγισσες» και τους «μαθητές» της ομάδας του. Με τη δεξιοτεχνία ενός αριστοτέχνη μυθιστοριογράφου και το ψυχικό σθένος ενός παντοτινού αναζητητή, η Γουάλας, μας ταξιδεύει από την περίοδο των πρώτων συναντήσεών της με τον Καστανέντα μέχρι το ρομαντικό τους ειδύλλιο στο Μεξικό, μοιράζεται μαζί μας αδημοσίευτο υλικό σχετικό με τη διδασκαλία του Καστανέντα και εξερευνά τα οδυνηρά περιστατικά που ακολούθησαν το θάνατό του ? συμπεριλαμβανομένου και του μυστηρίου της εξαφάνισης τεσσάρων μαθητών που πιθανώς να «έφυγαν» από το Λος ?ντζελες αυτοκτονώντας ομαδικά.

Το βιβλίο αυτό είναι ταυτόχρονα μια ιστορία αγάπης και ένα ακριβές χρονικό απίστευτων γεγονότων, το οποίο παρουσιάζει το αληθινό πρόσωπο του Καστανέντα.