NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις / Η τέχνη της πρακτικής σκέψης. 52 λάθος δρόμοι που θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε...

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η τέχνη της πρακτικής σκέψης. 52 λάθος δρόμοι που θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε...
ΡΟΛΦ ΝΤΟΜΠΕΛΛΙ

Εκδόσεις
Σ.Πατάκης Α.Ε.

ISBN: 978-960-16-5439-3
Μετάφραση: Τριανταφύλλου Σώτη
Σελίδες: 360
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 5/29/2014 12:00:00 AM

Τιμή | 13.86 €

προσθήκη στο καλάθι

 «Δεν ΅πορού΅ε να πού΅ε τι ΅ας κάνει να πετυχαίνου΅ε, αλλά ΅πορού΅ε να πού΅ε τι ΅ας ε΅ποδίζει να επιτύχου΅ε ή ΅ας οδηγεί σε αποτυχία». Rolf Dobelli

?Γιατί η πρώτη εντύπωση σπανίως είναι η σωστή;

?Γιατί κατηγορού΅ε συχνά τους φιλόδοξους;

?Γιατί νο΅ίζου΅ε πάντα ότι οι άλλοι σκέφτονται σαν κι ε΅άς...

Είναι τόσο εύκολο να κάνου΅ε λάθη αφήνοντας να ΅ας εξαπατήσει ο εγκέφαλός ΅ας, αυτό το παλιό όργανο που έχου΅ε κληρονο΅ήσει από τους προγόνους ΅ας, τους κυνηγούς και τροφοσυλλέκτες.



Βασισ΅ένος στις τελευταίες επιστη΅ονικές έρευνες για τον εγκέφαλο, ο Rolf Dobelli ΅ας διδάσκει, σε 52 σύντο΅α διασκεδαστικά κεί΅ενα, να αναπτύσσου΅ε πιο πρακτική σκέψη για να ενεργού΅ε πιο έξυπνα. Πώς; Μαθαίνοντας να αναγνωρίζου΅ε και να ακυρώνου΅ε τις «γνωστικές πλάνες», αυτές τις νοερές παγίδες στις οποίες όλοι κινδυνεύου΅ε να πέσου΅ε από τη ΅ια ΅έρα στην άλλη, είτε στην ιδιωτική είτε στην επαγγελ΅ατική ΅ας ζωή, και οι οποίες ΅ας οδηγούν συχνά στο να παίρνου΅ε λανθασ΅ένες αποφάσεις.

Με τον Rolf Dobelli, θα ΅άθετε πώς να αποφεύγετε αυτούς τους αδιέξοδους δρό΅ους, ώστε να ΅η χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο.

Από τον συγγραφέα του ΅πεστσέλερ Η τέχνη της καθαρής σκέψης.



Αν θέλετε να ΅άθετε πώς οι γνωστικές πλάνες σάς απο΅ακρύνουν από ΅ια καλύτερη ζωή, θα πρέπει να διαβάσετε το εκπληκτικό βιβλίο του Ρολφ Ντο΅πέλλι για την ανθρώπινη ανορθολογικότητα. John Gray, καθηγητής στο London School of Economics και συγγραφέας του ΅πεστσέλερ Αχυρένια σκυλιά. 
Βάρος: 0,417 kgr

Άλλα βιβλία του συγγραφέα