NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Λογοτεχνία του Φανταστικού / Βάπτισμα Πυρός

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Βάπτισμα Πυρός
Παναγιώτης Παναγόπουλος

Εκδόσεις
iWrite.gr

ISBN: 978-618-506-715-1
Σελίδες: 356
Σχήμα: 14 x 21
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 01/03/2014

Τιμή | 15.24 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η δημιουργική εκδοτική ομάδα του iWrite.gr και ο συγγραφέας Παναγιώτης Παναγόπουλος συνεργάστηκαν για την έκδοση του μυθιστορήματος του τελευταίου με τίτλο ?Βάπτισμα Πυρος?, ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Μάρτιο του 2014 για όλο το ελληνόφωνο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για μία άκρως προσεγμένη έκδοση που ξεχωρίζει για τα ευρωπαϊκά εκδοτικά standards που ακολουθεί.

 

κείμενο οπισθοφύλλου

Βρισκόμαστε στο κοντινό μέλλον. Δέκα χρόνια μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση, η νεοταξική ελίτ προσφέρει τη σωτηρία μέσω του τσιπαρίσματος.

Τέσσερις άνθρωποι των οποίων οι ζωές συναντιούνται σ? αυτό το κρίσιμο ιστορικό σταυροδρόμι.

Ένας μπάτσος ερευνά την επικίνδυνη αλήθεια πίσω από μια σατανιστική τελετή. Μια αυτόχειρας μετανάστρια επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών έχοντας καταληφθεί από ένα οργισμένο πνεύμα. Ένας χάκερ ταγμένος στην αντινεοταξική τρομοκρατική οργάνωση ?Σεισάχθεια?. Μια μοναχική νεαρή φιλόλογος εθισμένη στα κοινωνικά δίκτυα.

Τέσσερις ψυχές που αναζητούν την κάθαρση, λίγο πριν ξεσπάσει το Βάπτισμα του Πυρός!

γνωρίστε τον συγγραφέα?

author-photo

Ο Παναγιώτης Παναγόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1975. Σπούδασε πιάνο και σύνθεση, ενώ εδώ και 22 χρόνια εργάζεται ως μουσικός σε νυχτερινά κέντρα και συμμετέχει σε διάφορα μουσικά συγκροτήματα.

Παράλληλα με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, ξεκίνησε να κάνει και τα πρώτα του βήματα ως συγγραφέας της φανταστικής λογοτεχνίας.

Έχει αρθρογραφήσει στο περιοδικό Strange, ενώ το 2011 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο ?Το Πέρασμα του Ιγνάτιου?.