NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Μυθιστόρημα / Ο τραγικός έρωτας Θεόφιλου & Κασσιανής (827-842 μ.Χ.)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο τραγικός έρωτας Θεόφιλου & Κασσιανής (827-842 μ.Χ.)
Κώστας Ι. Καντάς

Εκδόσεις
Πρωτοβουλία

ISBN: 978-960-522-375-5
Σελίδες: 312
Σχήμα: 21x14
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 18/06/2014

Τιμή | 14.38 €

προσθήκη στο καλάθι

 -Αξίζει όντως ο λαός κάθε έθνους και ιδιαίτερα ο λαός του ελληνικού έθνους να γνωρίζει την Ιστορία του, διότι η ιστορία είναι ο φάρος για την πορεία του και την επιβίωσή του ως έθνος.
-Η εθνότητα των Ελλήνων προσέφερε πολλά στην πνευματική ευρύτητα των άλλων εθνών και την πολιτιστική τους εξέλιξη.
-Το ιστορικό αυτό πόνημα από τα 810 έως τα 842 και μετέπειτα ως το 863 διαβάζεται με λαχτάρα, γιατί αναφέρεται και στην προσωπική ζωή των ιστορικών προσώπων του Μιχαήλ του Β', του Θεόφιλου, της Κασσιανής, της Θεοδώρας και του Μιχαήλ του Γ'.
-Θα γνωρίσετε τη ζωή των Ελλήνων Χριστιανών της εποχής εκείνης και την πνευματική και πολιτιστική κατάσταση των Ελλήνων καθώς και το μεγαλείο της Κωνσταντινούπολης ως πρωτεύουσας της απέραντης Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
-Διατρέχοντας αυτό το βιβλίο θα ζήσετε, θα θαυμάσετε, θα συμπονέσετε κι ακόμα θα δακρύσετε, γιατί η εξουσία και η αδυσώπητη μοίρα άλλους ανεβάζει στο φωτεινό ουρανό του μεγαλείου και της δόξας και άλλους τους συντρίβει και τους κτυπά αλύπητα.