NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Ορθοπαιδική / Αρθροσκόπηση του Γόνατος

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Αρθροσκόπηση του Γόνατος
McKeon B.

Εκδόσεις
Κωνσταντάρας

ISBN: 978-960-680-245-4
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: Ενημέρωση 2014

Τιμή | 60 €

προσθήκη στο καλάθι

 Οι αρθροσκοπικές επεμβάσεις αποτελούν μια καλή εναλλακτική λύση έναντι της ολικής αρθροπλαστικής και, δεδομένων των εκατομμυρίων των επεμβάσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, το πεδίο της αρθροσκόπησης του γόνατος εξελίσσεται ταχέως, παράλληλα με την ανάπτυξη και με την τελειοποίηση των εργαλείων και των εφαρμογών.

Η Αρθροσκόπηση του Γόνατος είναι ένας οδηγός προσανατολισμένος στις χειρουργικές τεχνικές, γραμμένος από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς που παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο αυτό, με ένα ξεκάθαρο και σταδιακό τρόπο. Στα κεφάλαια αναπτύσσονται θέματα όπως η μεταμόσχευση των μηνίσκων,

η επανόρθωση του αρθρικού χόνδρου, η αντιμετώπιση των ρήξεων του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ το κείμενο συμπληρώνεται σε όλη την έκτασή του από μελέτες περιπτώσεων, κλινικές συμβουλές και πλούσια εικονογράφηση. Η Αρθροσκόπηση του Γόνατος είναι ένα περιεκτικό βιβλίο αναφοράς, που σίγουρα θα φανεί πολύτιμο στον καθένα που ασχολείται με τη φροντίδα του γόνατος, από το γενικό ορθοπαιδικό μέχρι τον ικανότερο χειρουργό του γόνατος.