NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Μια άλλη εποχή

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Μια άλλη εποχή
Λούλα Καλαϊτζόγλου

Εκδόσεις
Ωκεανός

ISBN: 978-618-5104-23-8
Σελίδες: 512
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 11/2014

Τιμή | 14.31 €

προσθήκη στο καλάθι

 Λίγο μετά τον εμφύλιο, η Λουκία και ο Κωνσταντής γνωρίστηκαν τυχαία και αμέσως ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε ανάμεσα τους. Ήταν μια εποχή που βρήκε τους Έλληνες χωρίς πυξίδα, πολιτικά διχασμένους κι εχθρικούς μεταξύ τους? Αλίμονο σε αυτούς που θα αψηφούσαν τους άγραφους νόμους. Ήταν καταδικασμένοι να ξεχάσουν την οικογένειά τους και να βρεθούν στην αντίπερα όχθη.

Όμως ο έρωτας που φωλιάζει στις καρδίες είναι τυφλός σε πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους. Ο έρωτας της Λουκίας και του Κωνσταντή δοκιμάστηκε, πέρασε από συμπληγάδες  και κατάφερε να βγει νικητής. Μα οι σκληρές  δοκιμασίες άφησαν πληγές στις ψυχές τους. Είναι τελικά η αγάπη τόσο δυνατή που να μπορεί να τους γιατρέψει; Πόση αλήθεια και πόσα ψέματα χωρούν μέσα σε μια τόσο δυνατή σχέση;

 Βιογραφικό συγγραφέα

Η Λούλα Χατζηιωακειμίδου-Καλαϊτζόγλου γεννήθηκε στην Ευξεινούπολη Αλμυρού του ν.Μαγνησίας από πρόσφυγες γονείς. Σπούδασε στιλιστική στη σχολή Βελουδάκη. Η λαχτάρα για το άγνωστο την παρασύρει αρχικά στην Αθήνα και έπειτα  στην Γερμανία.  Είναι παντρεμένη, μητέρα τριών κοριτσιών και έχει έξι εγγόνια. Πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου της το περνάει στον Καλαμώνα Δράμας, όπου συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας. Στον ελεύθερο της χρόνο γράφει χρονογραφήματα στην τοπική εφημερίδα «Ψίθυροι».

Το πρώτο της βιβλίο είναι το «Τροχός της μοίρας» (2012) Λιβάνης.