NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Παιδικά βιβλία / Νεανικά Παιδικά / Ακου το ρυθμό

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ακου το ρυθμό
Μαρία Ρουσάκη

Εκδόσεις
Κέδρος

ISBN: 978-960-04-4543-5
Σελίδες: 128
Σχήμα: 14 Χ 20,6-Βάρος:156.00 γραμ.
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 11/2014

Τιμή | 7.65 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η Χριστιάννα λατρεύει το χορό, μα έχει χάσει το ρυθμό της: το βηματισμό της προς τον έρωτα, τη φιλία, την ίδια τη ζωή. Νόμιζε ότι τα είχε όλα υπό έλεγχο, πίστευε πως μπορούσε να τα καταφέρει ολομόναχη. ?λλωστε ο χορός τής έδινε την ψευδαίσθηση της σταθερότητας. Μέχρι που «παραπάτησε» και έχασε την ισορροπία της. 

Η Χριστιάννα βρίσκεται στην Εντατική, χωρίς κανείς να γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί. Πέντε πρόσωπα από το περιβάλλον της, με πέντε διαφορετικές απόψεις, εξομολογούνται μιλώντας γι? αυτήν.
Το μυστήριο της όμορφης δεκαεφτάχρονης συνδέει τους πέντε αφηγητές. Και η κάθε αφήγηση ξετυλίγει όλο και περισσότερο το νήμα της ζωής αυτού του παράξενου, μελαγχολικού κοριτσιού.

Ένα δυνατό μυθιστόρημα για τις ανθρώπινες σχέσεις 
και τις μοιραίες αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας.

 

ΡΟΥΣΑΚΗ-ΒΙΛΛΑ, ΜΑΡΙΑ

ΡΟΥΣΑΚΗ-ΒΙΛΛΑ, ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Ρουσάκη (Βίλλα) ταΐζει συνεχώς τα τρία της παιδιά, τον υπολογιστή της και τα όνειρά της με καινούριες ιστορίες. Θέλει να προσφέρει σε όλα τα παιδιά τροφή για σκέψη, φαντασία και ταξίδια μαγικά. 
Η καταγωγή της είναι από την Αλαγονία Καλαμάτας και γεννήθηκε το 1974 στη Νέα Υόρκη.
Σπούδασε Κοινωνιολογία και έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, κτηματομεσίτρια και μεταφράστρια.
Το πρώτο της παιδικό βιβλίο εκδόθηκε το 2001, και ακολούθησαν άλλα 37.
Έχει βραβευτεί από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και το Oppenheim Toy Portfolio στις ΗΠΑ για το βιβλίο της Η Μέλπω η μοναδική. Τα βιβλία της Οι λεμονιές και το Κολυμπώντας στα βαθιά ήταν υποψήφια για το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας (το 2004 και το 2006, αντίστοιχα), και το βιβλίο της Μια φλόγα στο σκοτάδι, η συγκλονιστική ιστορία της Έλεν Κέλερ ήταν στη μικρή λίστα των «Λογοτεχνικών Βραβείων του Αναγνώστη» στην κατηγορία Λογοτεχνικό Βιβλίο για Παιδιά.

Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στις ΗΠΑ, στην Ταϊβάν και στην Κορέα. Είναι περιφερειακή σύμβουλος της SCBWΙ Greece. Μπορείτε να τη βρείτε στο http://www.mariasbooks.com/ ή στο ιστολόγιό τηςhttp://www.mariasbooks.blogspot.com/

Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορούν τα βιβλία της Η ριγέ κάλτσα της ΣημίναςΈνα χωράφι για τη Σημίνα,Σημίνα είσαι αστέριΜια Κόκκινη Καραμέλα μαζί με την ΚαλημέραΜια φλόγα στο σκοτάδι, η συγκλονιστική ιστορία της Έλεν Κέλερ?κου το ρυθμό

Άλλα βιβλία του συγγραφέα