NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Μάρκετινγκ / Στρατηγικό Βιομηχανικό (B2B) Μάρκετινγκ

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Στρατηγικό Βιομηχανικό (B2B) Μάρκετινγκ
Γ.Αυλωνίτης, Κ. Ήντουνας, Σ. Δημητριάδης

Εκδόσεις
Rosili

ISBN: 978-618-5131-00-5
Σελίδες: 688
Σχήμα: 17 x 24
Εξώφυλλο: πανόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 12/01/2015

Τιμή | 55.7 €

προσθήκη στο καλάθι

 Έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία ένας Οδηγός για το βιομηχανικό μάρκετινγκ. Γραμμένο με απλό και εύληπτο τρόπο, το σύγγραμμα αυτό παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την κατανόηση και εφαρμογή των σχετικών μεθόδων και εργαλείων στρατηγικής ανάλυσης για βιομηχανικές αγορές. Δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα γραφείο στελέχους B2B Μάρκετινγκ.

Από όταν πρώτο-κυκλοφόρησε το βιβλίο του καθηγητή Γεώργιου Αυλωνίτη «Στρατηγικό Βιομηχανικό Μάρκετινγκ» υπήρξε σημείο αναφοράς και απαραίτητο βοήθημα σε κάθε μου επιχειρηματικό πλάνο. Συμπληρώνοντας πάνω από 25 χρόνια εργασίας στο ραγδαία εξελισσόμενο Β2Β περιβάλλον διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το νέο βιβλίο των Αυλωνίτη, Δημητριάδη, Ηντούνα. Εκτός από την εμπεριστατωμένη θεωρία και την εκτενή αναφορά, μέσα από έρευνα, στην Ελληνική πραγματικότητα, βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις «μελέτες περιπτώσεων» (case studies) οι οποίες με βοήθησαν να εμπεδώσω την θεωρία. Το βιβλίο παρέχει μια πληρέστατη εικόνα του γνωστικού αντικειμένου, εμβαθύνοντας όπου είναι αναγκαίο, παρουσιάζοντας με ολοκληρωμένο τρόπο όλες τις νέες τάσεις και μεθόδους. Γραμμένο με απλό τρόπο διαβάζεται εύκολα η δε πληθώρα διαγραμμάτων και πινάκων διευκολύνει στην πληρέστερη κατανόηση. Η εκτενής αναφορά στη σύγχρονη βιβλιογραφία το κάνει σύγχρονο και ενημερωμένο κάτι εντελώς απαραίτητο σε ένα χώρο, όπως το Μάρκετινγκ, που ανανεώνεται συνεχώς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παρόν βιβλίο θα συμβάλει σημαντικά στην πρόοδο του Μάρκετινγκ μεταξύ εταιρειών στη χώρα μας τόσο σε Ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Τάκης Στάπας
Managing Director, Wilo Hellas S.A.

Τo παρόν βιβλίο αποτελεί ορόσημο στην Ελληνική βιβλιογραφία για το Βιομηχανικό Marketing. Είναι πλήρες, σύγχρονο αλλά και ταυτόχρονα πρακτικό και εφαρμόσιμο από επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Γι? αυτό θεωρώ ότι πρόκειται για ένα πολύτιμο εργαλείο όχι μόνο για το φοιτητή αλλά και για κάθε επιχειρηματία και στέλεχος marketing, πωλήσεων, αγορών και όχι μόνο.
Νίκος Μαρίου
Γενικός Διευθυντής Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ