NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Αμαρτωλά θαύματα

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Αμαρτωλά θαύματα
Δημήτρης Αλεξίου

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-364-417-0
Σελίδες: 336
Σχήμα: 140 x 205
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: Ενημέρωση 06/02/2015

Τιμή | 9.9 €

προσθήκη στο καλάθι

Περιγραφή Βιβλίου

Ιστορίες και ζωές που θα πλεχθούν γύρω από το μοναστήρι της Παναγιάς της Χορταρούς και θα ψελλίσουν ότι ένα θαύμα μπορεί να είναι ανομολόγητη αμαρτία και πως μια αμαρτία μπορεί να είναι το προσωπικό θαύμα στη ζωή ενός ανθρώπου. Ένα βιβλίο όχι για τον Θεό των ανθρώπων αλλά για τον μικρό θεό που κάθε άνθρωπος κουβαλά μέσα του και για τα θαύματα τα οποία χρειάζεται, αλλά και χαρίζει.

Τα Αμαρτωλά Θαύματα είναι το δεύτερο ανθρωποκεντρικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Αλεξίου μετά τα Πικρά κεράσια, που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς (Διόπτρα 2008).


 

Σχετικά με τον συγγραφέα Δημήτρη Αλεξίου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1974. Η καταγωγή μου ?που βαραίνει περισσότερο με τα χρόνια? είναι από το Αγρίνιο και τη Σκύρο. Αποφοίτησα από το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών (τα Πλακιώτικα χρόνια μου), σπούδασα στη Νομική Σχολή Αθηνών (τα χρόνια της εσωτερικής πάλης μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων). Ασχολούμαι με την ελληνική παράδοση και τους ελληνικούς χορούς στον Όμιλο Ελληνικών Λαϊκών Χορών «Ελένη Τσαούλη» επί 30 χρόνια (τα Κουκακιώτικα χρόνια μου). Είμαι δικηγόρος και ζω με τη γυναίκα μου και τις δύο κόρες μου στην Καλλιθέα για όσο ακόμα αντέξουμε. Είμαι συνειδητοποιημένος Bookcrosser, ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης και αθεράπευτα αισιόδοξος. Δεν είμαι διανοούμενος, αλλά έχω γράψει τρία
βιβλία. Τελεία.