NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Εφαρμοσμένες επιστήμες / Hotels - Architecture & Desing

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Hotels - Architecture & Desing
Links

Εκδόσεις
Δεδεμάδη

ISBN: 978-841-549-2-4-12
Σελίδες: 435
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2015

Τιμή | 63 €

προσθήκη στο καλάθι

 Οι αρχιτεκτονικές εκδόσεις "Δεδεμάδη" σας προσφέρουν ένα απαραίτητο εργαλείο για: Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Τεχνικά γραφεία, Κατασκευαστικές εταιρείες κτλ... 


Το βιβλίο με τίτλο Hotels - Architecture & Design αναφέρεται  πλήρως στην μελέτη ,αρχιτεκτονική , διακόσμηση και κατασκευή του ξενοδοχείου και του περιβάλλοντα χώρου αυτού.
 

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τα καλύτερα ξενοδοχεία από αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής άποψης που έγιναν σε όλο τον κόσμο μέχρι τέλος του 2014. Μας δείχνει με εξαιρετικό τρόπο τα καλύτερα 40 ξενοδοχεία και από αρχιτεκτονικής και από κατασκευαστικής άποψης. Περιλαμβάνει μέσα μια πληθώρα έγχρωμη φωτογράφηση όλων των χώρων του ξενοδοχείου ( δωμάτια, χώροι υποδοχής, μπάνια κτλ..).

Όλα τα έργα παρουσιάζονται αναλυτικά με προσόψεις κατόψεις και υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του κάθε ξενοδοχείου. Επίσης δίνει ιδιαίτερη αναφορά και στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου. Οι λεπτομερείς εξηγήσεις  και ιδέες που μας δίνει βοηθάει τον μηχανικό να καταλάβει όσο περισσότερο καλύτερα το κάθε έργο , ώστε να πάρει νέες ιδέες για ότι αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ξενοδοχείου.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα