NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Εφαρμοσμένες επιστήμες / Μελισσοκομία / Η Μελισσοκομία

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η Μελισσοκομία
Νικολαΐδης Ι. Νικ.

Εκδόσεις
Ψύχαλου

ISBN: 960-866-691-0
Σελίδες: 360
Σχήμα: 17x24 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2014

Τιμή | 22.5 €

προσθήκη στο καλάθι

 Ο πιο κλασικός οδηγός μελισσοκομίας που αποτελεί το βασικό εγχειρίδιο για κάθε Έλληνα μελισσοκόμο. Ανανεωμένη έκδοση με προσθήκες για τις νέες παθήσεις του μελισσιού αλλά και για τη βιολογική μελισσοκομία.

 

Το παρόν σύγγραμμα έχει σκοπό την καθοδήγηση των μελισσοκόμων στην εφαρμογή καλύτερων μεθόδων, προς εντατική και προσοδοφόρα εκμετάλλευση της μελισσοκομίας στην Ελλάδα. Οι μέθοδοι που περιγράφονται, είναι από πολλού γνωστές σε άλλες χώρες, και μάλιστα στην κοιτίδα της σύγχρονης μελισσοκομίας, την Αμερική. Τις περισσότερες δε των μεθόδων αυτών, εφάρμοσε και ο ίδιος ο κ. Νικολαϊδης κατά συνέπεια, δεν είναι απλά μόνο θεωρίες, αμφίβολες ωφελιμότητας, αλλά μέθοδοι δοκιμασμένες και εφαρμόσιμες.

Στο βιβλίο αυτό περιέχονται όλα τα πρακτικά πορίσματα πολυετούς πείρας, δικής του και ξένης, αποβλέποντας στο πώς, καλύτερα και αποτελεσματικότερα, θα βοηθηθούν οι προοδευτικοί επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι, όπως ευρύνουν τον κύκλο των γνώσεων τους, και να δουν τους νέους ορίζοντες, οι οποίοι ανοίγονται προς αυτούς για την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων εντατικής εκμετάλλευσης.