NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική - Εργασιακά / Πλήρης Οδηγός Συνταξιοδοτικών Θεμάτων(Εξαντλημένο)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Πλήρης Οδηγός Συνταξιοδοτικών Θεμάτων(Εξαντλημένο)
Σωπάσης Ι.

Εκδόσεις
Epsilon

ISBN: 978-960-949-617-9
Σελίδες: 464
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 10/2013

Τιμή | 39.6 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το βιβλίο «Πλήρης Οδηγός Συνταξιοδοτικών θεμάτων ? Όλες οι απαντήσεις και οι προϋποθέσεις για τη λήψη σύνταξης από κάθε ασφαλιστικό Ταμείo», αποτελεί ένα μοναδικό έργο που συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις λήψης σύνταξης από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε φοροτεχνικούς, νομικούς, αλλά λόγω της εύκολης γλώσσας, των συγκροτημένων οδηγιών και των πολλών παραδειγμάτων απευθύνεται και σε ασφαλισμένους μη επαγγελματίες του χώρου των λογιστών και των νομικών.

Στο βιβλίο ο αναγνώστης θα βρει μια σειρά από θέματα που χρήζουν διευκρίνισης και έχουν μεταβληθεί διαχρονικά με δεδομένο ότι οι σχετικές διατάξεις υπάρχουν διάσπαρτες στη νομοθεσία.

 Η δομή βασίζεται στην ανάλυση των διατάξεων για κάθε ασφαλιστικό ταμείο ξεχωριστά, ενώ το αναλυτικό αλφαβητικό ευρετήριο αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για την ευκολότερη ανεύρεση των σχετικών θεμάτων.

Ενδεικτικά, στο βιβλίο αναλύεται θεματολογία όπως:

Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης

 Είδη συνταξιοδότησης

Διαδοχική ασφάλιση

Πλασματικά έτη

Ειδικές κατηγορίες

 Επίσης, στο βιβλίο περικλείεται παράρτημα στο οποίο παρατίθενται διατάξεις σχετικά με την απασχόληση συνταξιούχων, τις άγαμες θυγατέρες, τα Βαρέα & Ανθυγιεινά επαγγέλματα, την Ασφάλιση Συγγενών, αποζημιώσεις απόλυσης κ.ά.

 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα