NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Παιδικά βιβλία / Εφηβικό Βιβλίο / Η τριλογία της Χιονάτης 3: Μαύρη σαν τον έβενο

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η τριλογία της Χιονάτης 3: Μαύρη σαν τον έβενο
Σάλα Σίμουκα

Εκδόσεις
Μεταίχμιο

ISBN: 978-618-03-0005-5
Μετάφραση: Μαρία Μαρτζούκου
Σελίδες: 184
Σχήμα: 14 x 21 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 23/03/2015

Τιμή | 8.91 €

προσθήκη στο καλάθι

 Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΟΝΑΤΗΣ: Ένα νεανικό αστυνομικό θρίλερ με έντονη δράση, συνταρακτικές ανατροπές και αμείωτο σασπένς μέχρι το τέλος.

Μια συναρπαστική τριλογία από μια εξαιρετικά ταλαντούχα συγγραφέα. Χάρη στον δυναμισμό και τη στιβαρότητα της γραφής της, η Σίμουκα μπορεί να σταθεί επάξια πλάι στα μεγάλα ονόματα των σκανδιναβικών θρίλερ, όπως επίσης και η ηρωίδα της?
Kirkus Reviews

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι, ένα κορίτσι και η σκιά του.

Στο καλλιτεχνικό λύκειο ετοιμάζεται μια παράσταση για τα Χριστούγεννα, που προτείνει μια καινούρια ερμηνεία στον μύθο της Χιονάτης. Πρωταγωνίστρια, φυσικά, η Χιονάτη ?ντερσον. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, κι η Χιονάτη, προς έκπληξη και της ίδιας, αρχίζει να βγαίνει με ένα συμπαθητικό αγόρι που παίζει στο έργο τον ρόλο του κυνηγού. Καθώς όμως η πρεμιέρα πλησιάζει, δέχεται μηνύματα από έναν κρυφό θαυμαστή, που ο θαυμασμός του φτάνει στα όρια της εμμονής. Φαίνεται μάλιστα πως γνωρίζει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της απ? όσα η ίδια. Η Χιονάτη βρίσκεται για άλλη μια φορά σε θανάσιμο κίνδυνο. Κι ενώ ο χρόνος τελειώνει και η πρεμιέρα απειλείται με πραγματικό μακελειό, πρέπει να αντιμετωπίσει τα πιο σκοτεινά μυστικά της ζωής της για να βρει τον τρόπο να νικήσει τον διώχτη της, έναν άνθρωπο που η ψυχή του είναι μαύρη σαν τον έβενο.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ
- Η τριλογία της Χιονάτης 1: Κόκκινη σαν το αίμα
- Η τριλογία της Χιονάτης 2: Λευκή σαν το χιόνι

Άλλα βιβλία του συγγραφέα