NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Τη Μέρα που έπεσα απ' τα σύννεφα

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Τη Μέρα που έπεσα απ' τα σύννεφα
Ελένη Δαφνίδη

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-1258-0
Σελίδες: 416
Σχήμα: 14x21 εκ.,
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 21/05/2015

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τα κακά νέα είναι ότι πέθανα.

Τα καλά νέα είναι ότι ίσως και να είμαι ακόμη ζωντανός.

Τώρα θα αναρωτηθείς πώς γίνεται αυτό.

Κι όμως, γίνεται.

Κι εγώ προ εκπλήξεως βρέθηκα, μη νομίζεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα ήξερες και πως το τέλος δεν είναι ακριβώς τέλος ακόμη κι όταν η αδίστακτη και εγωκεντρική Κοραλία Πόντε σε κάνει χαλκομανία με το τζιπ της μία ηλιόλουστη μέρα. 

Υπάρχει κάποιος σπουδαίος λόγος που διαβάζεις αυτό το σημείωμα κυρίως επειδή έχει ως σκοπό να σου φανερώσει την ύπαρξη ενός μυστικού κόσμου για τον οποίο δεν είχες την παραμικρή ιδέα έως τώρα. Κι αν μέχρι σήμερα δεν πίστευες στις δεύτερες ευκαιρίες, καιρός να ξεκινήσεις να πιστεύεις?
ΕΛΕΝΗ ΔΑΦΝΙΔΗ
Η ΕΛΕΝΗ ΔΑΦΝΙΔΗ γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Το 1996 αποφοίτησε από το κλασικό τμήμα του Παγκύπριου Γυμνασίου και ακολούθησε νομικές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη στιχουργική και την ποίηση. Σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος. Από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΙ, το οποίο έχει μεταφραστεί στα γερμανικά και θα κυκλοφορήσει σύντομα και στα τουρκικά, ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΣΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ και ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ, Σ?ΑΓΑΠΩ, ΔΕ Μ? ΑΓΑΠΑΣ και Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα