NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Φιλοσοφία / Φιλοσοφία - Δοκίμια - Μελέτες / H Μεγάλη Αλήθεια (Εξαντλημένο)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

H Μεγάλη Αλήθεια (Εξαντλημένο)
Gregg Braden

Εκδόσεις
linkmedia

ISBN: 978-960-99620-4-9
Μετάφραση: Έυη Παπαγεωργίου
Σελίδες: 366
Σχήμα: 14 x 21 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 04/2015

Τιμή | 0 €

προσθήκη στο καλάθι

 Περιγραφή

 ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Ένας νέος κόσμος αναδύεται μπροστά στα μάτια μας, ενώ ο μη βιώσιμος πλέον κόσμος του παρελθόντος αγωνίζεται να επιβιώσει. Και οι δυο υπάρχουν ? αλλά μόνο για την ώρα. Ποιον κόσμο θα διαλέξετε εσείς;
 

       Για πρώτη φορά στα ελληνικά εκδίδεται βιβλίο του κορυφαίου σε πωλήσεις συγγραφέα και επιστήμονα Gregg Braden. Η Link Media, πιστή στο όραμα και την αποστολή της να μεταδίδει νέα και ενδυναμωτική γνώση, δίνει τη δυνατότητα σε όλους του Έλληνες, διαβάζοντας την «Μεγάλη Αλήθεια», να μάθουν για ποιο λόγο η ανθρωπότητα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο στάδιο της ύπαρξης της και γιατί η εξέλιξη από μόνη της δεν εξηγεί την ύπαρξη μας. Συγκλονίζουν οι επιστημονικές ενδείξεις και αποδείξεις  που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα για την πραγματική «ηλικία» του ανθρώπου πάνω στη γη. «Οι σύγχρονοι άνθρωποι (homo sapiens) εμφανιστήκαμε στη Γη, στη σημερινή μας μορφή,  200 χιλιάδες περίπου χρόνια πριν και έχουμε όγκο εγκεφάλου κατά περίπου 100 cm3 μεγαλύτερο από των προγόνων μας (homo heidelbergensis) που έζησαν 400 χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από την εμφάνιση μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ο συγγραφέας υποστηρίζει επίσης ότι, «Τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι η ανθρώπινη ζωή αποτελεί προϊόν ευφυούς σχεδιασμού και δεν αναδύθηκε στη σημερινή της μορφή τυχαία μέσω μιας μακράς εξελικτικής διαδικασία».

      Κάθε αναγνώστης του βιβλίου θα γνωρίζει την αλήθεια που θα ορίζει, από εδώ και στο εξής,  τις σκέψεις και τις πράξεις του διαδραματίζοντας ουσιαστικό ρόλο στην επιβίωση της ανθρωπότητας. Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις του συγγραφέα σχετικά με τη κλιματική αλλαγή αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η κλιματική αλλαγή δεν έχει προκληθεί από τον άνθρωπο. Τα αδιάσειστα στοιχεία που διαθέτουμε για τα τελευταία 420 χιλιάδες χρόνια κλιματικής ιστορίας της Γης, περιγράφουν ένα μοτίβο κύκλων ψύξης και θέρμανσης ανά  100 χιλιάδες έτη περίπου, από τότε που ακόμη δεν υπήρχε ανθρώπινη βιομηχανία».

    Ο New York Times Best Seller συγγραφέας Gregg Braden, έχει μεταξύ άλλων βιβλίων συγγράψει το διάσημο σε όλο τον κόσμο «The Divine Matrix», έχει εργαστεί ?μεταξύ άλλων-για σειρά ετών στον τομέα της εφαρμοσμένης γεωλογίας, ως επιχειρησιακός διευθυντής που ηγήθηκε στην ανάπτυξη της ομάδας για την παγκόσμια υποστήριξη που διασφαλίζει την αξιοπιστία του σύγχρονου διαδικτύου και ως βασικός αναλυτής σχεδιασμού υπολογιστικών συστημάτων. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στη τηλεόραση στα παγκόσμια αναγνωρισμένα History Channel, Discovery Channel και SyFy Channel. Βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 17 γλώσσες και σε 33 χώρες.
 

Το κλειδί για το μέλλον μας βρίσκεται στη σοφία του παρελθόντος μας.