NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Κοινωνικές επιστήμες / Δικαιοσύνη / ΣΥΜΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Συλλογικό

Εκδόσεις
Νομική Βιβλιοθήκη

ISBN: 978-960-562-412-5
Σελίδες: 756
Σχήμα: 17 x 24
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2015

Τιμή | 27 €

προσθήκη στο καλάθι

Περιγραφή

Η Εταιρία Δικαστικών Μελετών (ΕΔΜ) είναι ένας επιστημονικός φορέας που λειτουργεί από το 1983 με τη νομική μορφή του σωματείου, με μέλη της ανώτατους και ανώτερους δικαστικούς λειτουργούς και καθηγητές νομικών μαθημάτων των Πανεπιστημίων της χώρας. Καταστατικός σκοπός της ΕΔΜ είναι ο εντοπισμός των προβλημάτων της Δικαιοσύνης και στη συνέχεια η διατύπωση επιστημονικά δόκιμων και πρακτικά εφαρμόσιμων στην ελληνική πραγματικότητα λύσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της Δικαιοσύνης και να βελτιωθούν οι συνθήκες απονομής της.

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΔΜ ανέλαβε την υλοποίηση της παρούσας επιστημονικής μελέτης με τον τίτλο: Συμβολή για την αποτελεσματικότητα της δικαιοσύνης, με σκοπό να προσεγγίσει τα χρόνια προβλήματα του ελληνικού δικαστικού συστήματος, προκειμένου να καταγράψει και να αναδείξει τις δυσλειτουργίες του, ώστε με τεκμηριωμένες επιστημονικά απόψεις να προτείνει άμεσα εφαρμόσιμες βελτιώσεις και καίριες λύσεις.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα