NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Γενικά Βιβλία / Γενικών γνώσεων / Ο,τι κι αν Σκέφτεσαι Σκέψου το Αντίθετο

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ο,τι κι αν Σκέφτεσαι Σκέψου το Αντίθετο
Πολ Αρντεν

Εκδόσεις
Ψυχογιός

ISBN: 978-618-01-1035-7
Σελίδες: 152
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 11/06/2015

Τιμή | 9.9 €

προσθήκη στο καλάθι

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ «επιτίθεται» στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη δουλειά και τον κόσμο γενικότερα. Αντί για τις συνηθισμένες βαρετές συμβουλές, ο Πολ ?ρντεν παραθέτει προκλητικά αποφθέγματα και παράδοξα που έχουν στόχο να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε αυτό που θεωρούμε «κοινή λογική».

Είτε πουλάτε, διαχειρίζεστε ή αγοράζετε, ο ?ρντεν θα σας εμπνεύσει με την πρωτότυπη σκέψη του, τις απίστευτες φωτογραφίες και τις εντελώς αναπάντεχες ατάκες από καλλιτέχνες, επιστήμονες και φιλοσόφους.

Μια ριζική αλλαγή του τρόπου σκέψης σας θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να παίρνετε μεγαλύτερα ρίσκα και να απολαμβάνετε τη δουλειά σας περισσότερο από ποτέ.

 

ΠΟΛ ΑΡΝΤΕΝ

Ο ΠΟΛ ΑΡΝΤΕΝ (1940-2008) συχνά περιγράφεται ως δημιουργική ιδιοφυΐα, μολονότι ανατρεπτική. Έπειτα από δεκαοχτώ θυελλώδη χρόνια στη Διαφήμιση, βρήκε το Alma Mater του στη Σαάτσι & Σαάτσι το 1977, όπου εργάστηκε επί δεκαπέντε συναπτά έτη. Στη διάρκεια της θητείας του ως Διευθυντής Δημιουργικού, ο ?ρντεν ήταν υπεύθυνος για ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες στη Μεγάλη Βρετανία. Το 1993, δημιούργησε στο Λονδίνο την ?ρντεν Σάδερλαντ-Ντοντ, μια εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινών.