NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Φιλοσοφία / Μεταφυσική / Πεθαίνοντας Έγινα ο Eαυτός Μου

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Πεθαίνοντας Έγινα ο Eαυτός Μου
Anita Moorjani

Εκδόσεις
Link Media

ISBN: 978-960-99620-5-6
Σελίδες: 256
Σχήμα: 20Χ28-Βάρος : 0.4 kg
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2015

Τιμή | 18 €

προσθήκη στο καλάθι

 (DYING TO BE ME). Ένα βιβλίο που έχει μεταφραστεί σε πάνω από 35 γλώσσες και έχει διαβαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους, ένα βιβλίο που μας λυτρώνει από το μεγάλο μας φόβο απαντώντας στο πιο δύσκολο ερώτημα. Η συγκλονιστική πραγματική της ιστορία, άγγιξε και το διάσημο σκηνοθέτη Ridley Scott, o οποίος αναμένεται να τη μεταφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στην επόμενη διετία.

     Το βιβλίο της Anita Moorjani, το οποίο βασίζεται στην αληθινή ιστορία που συντάραξε την ιατρική κοινότητα, περιγράφει το «ταξίδι» της από τον καρκίνο στην επιθανάτια εμπειρία και εν τέλει στην ίαση της.  Ένα βιβλίο που καθηλώνει με την αφήγηση του, με τα έντονα συναισθήματα που προκαλεί και την ελπίδα που μεταλαμπαδεύει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ένα μάθημα ζωής της Anita Moorjani που θα συγκινήσει, θα εμπνεύσει και θα ταρακουνήσει τις πεποιθήσεις μας. Το Πεθαίνοντας Έγινα ο Εαυτός μου θα γίνει σημείο αναφοράς της εσωτερικής δύναμης κάθε ανθρώπου, της επιθυμίας για ζωή και θα διευρύνει την συνειδητότητα της ίδιας της Ύπαρξης. Η Anita Moorjani, μέσω της αρρώστιας της και της επιθανάτιας εμπειρίας της, «καθοδηγεί το μυαλό» σε όλους εμάς που αναζητούμε απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα. Η αγάπη της για τη ζωή και το εσωτερικό κάλεσμα να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους μέσω της εμπειρίας που βίωσε, αποτέλεσε τον λόγο που σήμερα διαβάζουμε το βιβλίο της. Όμως, όσα βίωσε, και περιγράφει, κατά την διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας της, αποτελούν αντικείμενο μελέτης και διευρύνουν τον ορίζοντα της αντίληψης μας για τη συνέχιση της ζωής μετά τον θάνατο.
        Η αγάπη για την ζωή, την επιμηκύνει. Το πάθος για να ζει κανείς τα όνειρά του, τον κρατά υγιή. Η Anita Moorjani εξηγεί για ποιο λόγο θεωρεί τον καρκίνο το μεγάλο της δάσκαλο. Σήμερα, θεραπευμένη και εμπνευσμένη συνεχίζει να προσφέρει αγάπη και ελπίδα.

Το ταξίδι προς το Φως, μόλις ξεκίνησε. 

«Εύχομαι να αποδεχθείτε τα λόγια της Anita και να αποτελέσετε το μέσο απομάκρυνσης κάθε παθολογικής κατάστασης από το σώμα σας, τις σχέσεις σας, τη χώρα σας και τον κόσμο μας». Dr. Wayne W. Dyer


  

Άλλα βιβλία του συγγραφέα