NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική ,Φορολογία / Forin.gr Analysis - 1 χρόνος (Φορολογική Νομοθεσία, Ηλεκτρονικά Βιβλία, Βάση Λύσεων, Φορολογικές Δηλώσεις)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Forin.gr Analysis - 1 χρόνος (Φορολογική Νομοθεσία, Ηλεκτρονικά Βιβλία, Βάση Λύσεων, Φορολογικές Δηλώσεις)
Σταματόπουλος Δημήτριος

Εκδόσεις
Σταματόπουλος Δημήτριος

Σελίδες: CD
Σχήμα: 13.8 x 0.5 x 19.9 cm
Εξώφυλλο: CD
Ημερομηνία έκδοσης: 17/10/2014

Τιμή | 190 €

προσθήκη στο καλάθι

 Η ενότητα "Φορολογικές Δηλώσεις" προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες βάσεις (Φορολογική Νομοθεσία,Θεματικές Ενότητες, Βάση Λύσεων) της Τράπεζας Φορολογικής Πληροφόρησης "Analysis" του Forin.gr για να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis.

Στην ενότητα αυτή, μπορείτε να πληροφορηθείτε τον ακριβή τρόπο συμπλήρωσης των περιλαμβανομένων δηλώσεων ανά κωδικό, να ανατρέξετε στη σχετική νομοθεσία, στις σχετικές αποφάσεις και εγκυκλίους του Υπουργείου Οικονομικών και να προετοιμαστείτε για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Οι δηλώσεις που αυτή τη στιγμή περιλαμβάνονται είναι οι εξής:

Οι οδηγίες που αναγράφονται ανά συμπληρούμενο πεδίο προκύπτουν βάσει της νομοθεσίας, των υπουργικών αποφάσεων ή των εγκυκλίων διαταγών του Υπουργείου Οικονομικών.

Στο Forin.gr επεξεργαστήκαμε και επικαιροποιήσαμε τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί και τις παρουσιάζουμε σε μία πρωτοποριακή εφαρμογή, ιδιαίτερα απλή στη χρήση.