NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική ,Φορολογία / Σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων που προβλέπουν τα Δ.Λ.Π. με βάση τα νέα Ε.Λ.Π. Συμπληρωμένη και βελτιωμένη έκδοση, σύμφωνα με το νέο Ν.4308/2014. Με CD

 συμπληρωμένη και βελτιωμένη έκδοση, σύμφωνα με το νέο Ν.4308/2014 και περιλαμβάνει:CD με πρακτική εφαρμογή για τη μετάβαση και κατάρτιση στα «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ε.Λ.Π)..» 

Στο έργο αναλύονται διεξοδικά τα "Νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα" από όλες τις οπτικές γωνίες που ενδιαφέρουν τους Λογιστές -; Φοροτεχνικούς, προκειμένου να αντιμετωπίζουν τα θέματα που προκύπτουν μετά την κατάργηση του Ε.ΓΛΣ και την αντικατάστασή του από τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα με το νέο Ν. 4308/2014. 

To έργο καταλαμβάνει 986 σελίδες και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία στην τιμή των ογδόντα (80) ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ανάλογος «Φ.Π.Α» και το cd με την πρακτική εφαρμογή για τη μετάβαση και κατάρτιση στα «Ε.Λ.Π» ν.4308/2014. 

Οι παραγγέλλοντες το έργο απευθείας από την εκδοτική εταιρία «ΒΡΥΚΟΥΣ» μπορούν να το προμηθευτούν στην τιμή των εβδομήντα (70) ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και ο ανάλογος «Φ.Π.Α» και τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής του βιβλίου στα γραφεία του πελάτη οπουδήποτε της χώρας. 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα