NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Μάνατζμεντ / Οργανωσιακή Συμπεριφορά

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οργανωσιακή Συμπεριφορά
Bien M., Schermerhorn J., Osborn R.

Εκδόσεις
Πασχαλίδης

ISBN: 978-996-325-832-1
Σελίδες: 880
Σχήμα: 17x24 cm
Εξώφυλλο: χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2015

Τιμή | 90 €

προσθήκη στο καλάθι

 Σε αυτή την έκδοση θα βρείτε σύγχρονο ενημερωμένο υλικό σε κάθε κεφάλαιο, καθώς και εκτενείς επαναλήψεις για τον εμπλουτισμό της συζήτησης διαπροσωπικών και σχεσιακών διαδικασιών και τη βελτίωση της μάκρο αντιμετώπισης. Το ενημερωμένο υλικό και τα ειδικά θέματα που προσθέσαμε στο έργο Οργανωσιακή Συμπεριφορά, 13η Έκδοση είναι τα εξής:

Η 13η έκδοση της ΟΣ χρησιμοποιεί έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό μάθησης. Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με μία εικόνα και μία λεζάντα που βοηθούν τους φοιτητές να ταυτιστούν με το περιεχόμενο, ήδη από την αρχή του κεφαλαίου. Ακολουθούν τα βασικά σημεία του κεφαλαίου, που έχουν τη μορφή σύντομου μηνύματος, το οποίο θα μπορούσε να αποσταλεί μέσω ενός smartphone. Οι βασικοί τίτλοι του κεφαλαίου παρατίθενται στη ενότητα Το κεφάλαιο με μία ματιά. Τέλος, η ενότητα Περιεχόμενα κεφαλαίου κατευθύνει τον φοιτητή σε βασικά σημεία του κεφαλαίου ή μαθησιακών πηγών ? Η ΟΣ στην καθημερινή ζωή, ?ξιο μνείας ή? ας παραλειφθεί; Μελετώντας την ηθική στην ΟΣ, Ανακαλύπτοντας έναν ηγέτη μέσα σας, Η ΟΣ στη λαϊκή κουλτούρα και Ερευνητική ανάλυση.

Το περιεχόμενο του κεφαλαίου ξεκινάει με έναν βασικό τίτλο, ο οποίος συνδέεται με τις θεματικές ενότητες που προσδιορίζουν τις κεφαλίδες των επιμέρους ενοτήτων.

Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει ο Οδηγός Μελέτης με Βασικά ερωτήματα και απαντήσεις, Όρους που πρέπει να γνωρίζετε, μία ?σκηση αυτο-αξιολόγησης και προτεινόμενες δραστηριότητες ενεργού μάθησης, που υπάρχουν στο Τετράδιο δεξιοτήτων ΟΣ στο τέλος του βιβλίου ? μία επιλογή Μελετών περίπτωσης για περαιτέρω σκέψη, Ομαδικές και εμπειρικές ασκήσεις και Ασκήσεις Αυτοαξιολόγησης.