NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική ,Φορολογία / Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας
Συλλογικό Έργο

Εκδόσεις
Direction Business Network

ISBN: 100-960-765-007-5
Σχήμα: 17Χ24 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 01/2016

Τιμή | 180 €

προσθήκη στο καλάθι

 Κυκλοφόρησε για τέταρτη χρονιά η έκδοση «ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ». Στις σελίδες της παρουσιάζονται τα οικονομικά στοιχεία από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς του 2014 των 1.000 μεγαλύτερων επιχειρήσεων βάσει κύκλου εργασιών (Τop 1000) και των 200 πιο κερδοφόρων βάσει κερδών προ φόρων (Top 200), την επεξεργασία των οποίων ανέλαβε η Direction Business Reports.
Υπάρχει αναλυτική παρουσίαση 14 κλάδων της οικονομίας, ειδική ενότητα για τον κλάδο της Υγείας  (MED & HEALTH BUSINESS), καθώς και αποκλειστική έρευνα, που αναδεικνύει τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας». Πρόκειται για τις πρώτες 50 επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και τις 10 επιχειρήσεις του δημοσίου, οι οποίες τα τελευταία πέντε χρόνια της οικονομικής ύφεσης (2010-2014), παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αθροιστική κερδοφορία (κέρδη προ φόρων). Επίσης, στην έκδοση καταθέτουν τις απόψεις τους υπουργοί, θεσμικοί παράγοντες και στελέχη της αγοράς.
Αποδέκτες της έκδοσης είναι Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη Επιχειρήσεων, στελέχη Τραπεζών, Χρηματοοικονομικών και Δημόσιων Οργανισμών, Γραφεία Τύπου Παραγωγικών Υπουργείων, Επαγγελματικά Επιμελητήρια και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Δημοσιογράφοι οικονομικού ρεπορτάζ.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα