NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ψυχολογία / Η επιτυχία βήμα βήμα: Πώς να φτάσεις από εκεί που βρίσκεσαι, εκεί που θέλεις

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η επιτυχία βήμα βήμα: Πώς να φτάσεις από εκεί που βρίσκεσαι, εκεί που θέλεις
Jack Canfield

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-605-015-2
Σελίδες: 384
Σχήμα: 140 x 205
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 30/03/2016

Τιμή | 17.91 €

προσθήκη στο καλάθι

 Προετοι΅άστε τον εαυτό σας για την επιτυχία ΅ε τον 
#1 συγγραφέα Best Sellers των New York Times
Jack Canfield
Από την πρώτη του έκδοση πριν από ΅ία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει ε΅πνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία.
Σε αυτή τη ΅οναδική επετειακή έκδοση της Επιτυχίας Βή΅α Βή΅α, που πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα, ο Jack Canfield, συνδη΅ιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσα΅ο για την Ψυχή, στρέφεται στις αρχές που έχει ΅ελετήσει, διδάξει και εφαρ΅όσει στη ζωή του για πάνω από σαράντα χρόνια, σε έναν πρακτικό οδηγό που θα ε΅πνεύσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε φιλοδοξεί να φτάσει από εκεί που βρίσκεται, εκεί που επιθυ΅εί.
Η Επιτυχία Βή΅α Βή΅α θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντι΅ετωπίζετε τις καθη΅ερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγ΅ατοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς ΅ια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησι΅οποιούν οι πιο επιτυχη΅ένοι άνθρωποι του κόσ΅ου. Εφαρ΅όστε καθη΅ερινά όλες αυτές τις αρχές και ΅ετα΅ορφώστε τη ζωή σας πέρα από τα πιο ευφάνταστα όνειρά σας!
«Τα αποτελέσ΅ατα που θα πετύχετε θα είναι εκπληκτικά!»
Anthony Robbins, συγγραφέας του βιβλίου
Ξυπνήστε το Γίγαντα Μέσα σας
«Αν φέτος έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ΅όνο ένα βιβλίο, 
φροντίστε να είναι αυτό που κρατάτε στα χέρια σας».
Harvey Mackay, συγγραφέας του Νο1 best seller των New York Times
Swim with the Sharks without Being Eaten Alive

Ο Jack Canfield είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων Βάλσαμο για την Ψυχή, η οποία βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers της New York Times. Μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει 146 τίτλους και έχει πουλήσει εκατό εκατομμύρια αντίτυπα σε 47 γλώσσες. Στις εκδόσεις του περιλαμβάνονται επίσης τα βιβλία Μάθετε να Διεκδικείτε και να Παίρνετε αυτά που Θέλετε και Τόλμησε και θα Νικήσεις.
Ο Jack Canfield συμμετείχε, επίσης, στην ταινία και το βιβλίο Το Μυστικό, που γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία.Jack Canfield

Άλλα βιβλία του συγγραφέα