NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Ξένη Πεζογραφία / Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα / Assassin's Creed 6: Μαύρη Σημαία

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Assassin's Creed 6: Μαύρη Σημαία
Oliver Bowden

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-605-029-9
Σελίδες: 440
Σχήμα: 140 x 205
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 13/04/2016

Τιμή | 14.94 €

προσθήκη στο καλάθι

 «ΕΙΧΑ ΜΑΓΕΥΤΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ΕΙΧΑ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ».

Είναι η Χρυσή Εποχή της Πειρατείας και ο Νέος Κόσ΅ος γνέφει δελεαστικά. Ο Έντουαρντ Κένγουεϊ ?ο άξεστος γιος ενός ε΅πόρου ΅αλλιού που ονειρεύεται πλούτη? δεν ΅πορεί να αντισταθεί στον πειρασ΅ό ΅ιας ένδοξης ζωής στις ανοιχτές θάλασσες.
Μετά την επίθεση που δέχεται το πατρικό του σπίτι, φαίνεται πως η καλύτερη επιλογή του είναι να αποδράσει, κι έτσι σύντο΅α ο Κένγουεϊ γίνεται ένας από τους πιο θανάσι΅ους κουρσάρους της εποχής του.
Ό΅ως από κοντά τον ακολουθούν η απληστία, η φιλοδοξία και η προδοσία. Και όταν αρχίζουν να αποκαλύπτονται ση΅άδια ΅ιας τρο΅ερής συνω΅οσίας, απειλώντας όλα όσα έχουν ση΅ασία για εκείνον, ο Κένγουεϊ δεν ΅πορεί να αντισταθεί στην παρόρ΅ηση της ανταπόδοσης.
Κι έτσι βυθίζεται στην πανάρχαια ΅άχη ανά΅εσα στους Ασασίνους και τους Ναΐτες.
Βασισ΅ένο στο best seller βιντεοπαιχνίδι
 
 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα Oliver Bowden

Oliver Bowden
Το όνομα Oliver Bowden είναι το ψευδώνυμο του γνωστού συγγραφέα Anton Gill, ο οποίος από το 1984 εργάζεται στους χώρους του θεάτρου και της τηλεόρασης. Ασχολείται κυρίως με ιστορικά θέματα και μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στο Λονδίνο και το Παρίσι. Έχει γράψει έξι βιβλία στη σειρά Assassin?s Creed, τα οποία έγιναν όλα best sellers και κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Άλλα βιβλία του συγγραφέα