NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογοτεχνία / Νεοελληνική λογοτεχνία / Μυθιστόρημα / Ελληνική Πεζογραφία -1 / Η ζωή που έλειπε

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Η ζωή που έλειπε
Κώστας Κρομμύδας

Εκδόσεις
Διόπτρα

ISBN: 978-960-605-129-6
Σελίδες: 328
Σχήμα: 140 x 205
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 12/10/2016

Τιμή | 12.92 €

προσθήκη στο καλάθι

 Λίγο πριν οι άνεμοι του πολέμου παρασύρουν τον έναν μακριά από τον άλλον, ο Μανόλης και η Ελένη ενώνονται σε έναν έρωτα που τρέφεται από το πάθος της επανένωσής τους, αψηφώντας το κόστος που αυτός θα έχει για τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. 

Όταν ο Δημήτρης επισκεφθεί το νησί της μητέρας και του θείου του, θα βρεθεί ?μέσ? από μια σειρά αναπάντεχων γεγονότων? αντιμέτωπος με παλιές μνήμες και αλήθειες βαθιά θαμμένες. Την ίδια στιγμή, η Ανίτα θα καταλήξει να κρατά στα χέρια της ένα παλιό ρολόι τσέπης, οι δείκτες του οποίου έχουν σταματήσει για πάντα στη στιγμή που ο έρωτας δύο ανθρώπων πέρασε ανεξίτηλα στην αιωνιότητα. Μαζί με το ρολόι, θα φορέσει στο χέρι της ένα δαχτυλίδι, ανάμνηση του όρκου μιας θυελλώδους αγάπης που έσπασε παντοτινά το φράγμα του χρόνου.
Μια αληθινή ιστορία που δείχνει πόσο ιδιότροπη είναι η μοίρα, πόσο αντέχει μια αγάπη στον χρόνο και πόση ανάγκη έχουμε τον έρωτα και τη συγχώρεση.
«Ο αναγνώστης, καθισμένος σαν σε θερινό σινεμά, παρακολουθεί μέσ? από τις περίτεχνα γραμμένες λέξεις την καταιγιστική πλοκή που ξεδιπλώνει τούτος ο νέος συγγραφέας...»Μάνος Ελευθερίου

 

 

Σχετικά με τον Συγγραφέα Κώστας Κρομμύδας

Κώστας Κρομμύδας
Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Μπαμπά, μεγάλωσέ με και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα Η ζωή που έλειπε, που έναν χρόνο μετά αναδείχτηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημά του με τίτλο Ογκρέσα, το οποίο αναδείχτηκε στα δέκα καλύτερα στην κατηγορία «ο πιο ερωτικός χαρακτήρας». Τον Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το τρίτο του μυθιστόρημα με τίτλο Μη με λησμόνει, ενώ τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το μυθιστόρημά του Ουρανόεσσα. Το 2014 του απονεμήθηκε το βραβείο WISH στον Βόλο, στην κατηγορία «συγγραφέας», την απονομή του οποίου πραγματοποίησε η πολυδιαβασμένη συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη. 

Άλλα βιβλία του συγγραφέα