NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Λογιστική ,Φορολογία / Δανεία σε Ελβετικό Φράγκο

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Δανεία σε Ελβετικό Φράγκο
Αγγελος Μπώλος

Εκδόσεις
Διπλογραφία

ISBN: 978-618-5198-12-1
Σχήμα: 17Χ24 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 10/10/2016

Τιμή | 34.2 €

προσθήκη στο καλάθι

 Το νέο βιβλίο του καθηγητή κου ?γγελου Μπώλου προβαίνει, για πρώτη φορά στην ελληνική βιβλιογραφία, σε μια συνολική θεώρηση των νομικών ζητημάτων που σχετίζονται με τη χορήγηση δανείων σε Ελβετικό Φράγκο. Στόχος είναι η συστηματική, συνεκτική και ισορροπημένη ανάλυση της ύλης, ειδικά δε η επεξεργασία της πρόσφατης νομολογίας των δικαστηρίων, προκειμένου ο εφαρμοστής του δικαίου, δικαστής και δικηγόρος, να διευκολυνθεί στην άμεση ανεύρεση λύσεων στα ερωτήματα που αναφύονται καθημερινά στην πράξη, αλλά και ο κάθε ενδιαφερόμενος (ερευνητής, δανειολήπτης κ.λπ.) να αποκτήσει μια βαθύτερη και πληρέστερη εικόνα για τα προβλήματα που ανέκυψαν από τη χορήγηση δανείων σε Ελβετικό Φράγκο.

Ο ?γγελος Π. Μπώλος είναι Επίκουρος Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστήμιου Humboldt του Βερολίνου και Δικηγόρος Αθηνών.
Ασκεί ενεργή δικηγορία σε ζητήματα κυρίως Εμπορικού Δικαίου, με περαιτέρω εξειδίκευση στο Χρηματοπιστωτικό ? Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο. Είναι συγγραφέας σημαντικού ήδη αριθμού μονογραφιών και επιστημονικών μελετών σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά επί θεμάτων Εμπορικού και Οικονομικού ευρύτερα Δικαίου.