NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ψυχολογία / Πολυπολιτισμικότητα και Κοινωνική Δικαιοσύνη στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (7η έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Πολυπολιτισμικότητα και Κοινωνική Δικαιοσύνη στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (7η έκδοση)
Paul B. Pedersen

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-140-0
Κωδικός: 59397094
Σελίδες: 304
Σχήμα: 19.0 x 25.0 cm/Βάρος 0.654 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 65 €

προσθήκη στο καλάθι
Πολυπολιτισμικότητα και Κοινωνική Δικαιοσύνη στη Συμβουλευτική Ψυχολογία  (7η έκδοση)

 Η νέα εμπλουτισμένη 7η έκδοση του κλασικού βιβλίου στον χώρο της πολυπολιτισμικής συμβουλευτικής στηρίζεται στο μακροχρόνιο και εμπνευσμένο έργο του πρωτοπόρου Paul. Β. Pedersen, καθώς και άλλων τολμηρών διανοητών στον χώρο της συμβουλευτικής και ψυχολογίας, που συνέβαλαν στην εδραίωση της πολυπολιτισμικότητας ως τέταρτης δύναμης στον χώρο της ψυχικής υγείας. Στη νέα αυτή έκδοση, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και σε μια άλλη πολύ σημαντική διάσταση στην εξέλιξη του πεδίου της συμβουλευτικής, τη διάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, η οποία, συνδεόμενη με τη δράση και τη συνηγορία, επεκτείνει τον επιστημονικό ρόλο, την επαγγελματική ταυτότητα και το πεδίο των παρεμβάσεων των συμβούλων και των ειδικών ψυχικής υγείας στη σύγχρονη πολυπολιτισμική πραγματικότητα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που απευθύνεται όχι μόνο στο ακαδημαϊκό κοινό και τους ειδικούς ψυχικής υγείας με πολυπολιτισμικό προσανατολισμό, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται και στοχάζονται στη σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία για την ανέρευση κοινωνικής δικαιοσύνης ανάμεσα στους ανθρώπους και μεταξύ πολιτισμών.