NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Ορθοπαιδική / Οφθαλμολογία / Kanski Κλινική Οφθαλμολογία: Μια Συστηματική Προσέγγιση (8η έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Kanski Κλινική Οφθαλμολογία: Μια Συστηματική Προσέγγιση (8η έκδοση)
Brad Bowling

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-179-0
Κωδικός: 59396335
Σελίδες: 936
Σχήμα: 21.0 x 28.0 cm/Βάρος 2.86 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2018

Τιμή | 110 €

προσθήκη στο καλάθι
Kanski Κλινική Οφθαλμολογία: Μια Συστηματική Προσέγγιση (8η έκδοση)

Η Ιατρική είναι ένα ολοένα και εξελισσόμενο επιστημονικό πεδίο, στο οποίο τα τεχνολογικά επιτεύγματα και η διαρκής ανατροφοδότηση από τις έρευνες και τις μελέτες διαδραματίζουν μείζονα ρόλο. Πλέον η Ιατρική δεν αντιμετωπίζεται ως ολότητα, αλλά ως σύνολο επιμέρους ειδικοτήτων, κάθε μία από τις οποίες εγκύπτει σε ένα συγκεκριμένο σύστημα, ειδικεύεται στην κατανόηση των μηχανισμών, στη λειτουργία συγκεκριμένων οργάνων και στη διαχείριση των παθήσεων που εκδηλώνουν. Παράλληλα, καθώς η τεχνολογία σημειώνει πολύ μεγάλη πρόοδο, επιστήμες όπως η Ιατρική, με κέντρο τον άνθρωπο και την ευζωία του, αξιοποιούν στο ακέραιο τα τεχνολογικά επιτεύγματα, προκειμένου η διάγνωση-και κατ' επέκταση και η θεραπεία- να είναι εύκολες, στοχευμένες και αποτελεσματικές.
Το βιβλίο «Kanski Κλινική Οφθαλμολογία» αποτελεί έργο-σταθμό στην ειδικότητα της Οφθαλμολογίας, παρέχοντας τις βασικές γνώσεις για τους φοιτητές αλλά και για τους κλινικούς ιατρούς. Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του αποδίδεται σε έναν συνδυασμό παραγόντων, μεταξύ των οποίων είναι η μορφοποίηση των κεφαλαίων σε συνδυασμό με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τους πίνακες, που καθιστούν την πρόσληψη της γνώσης και την κατανόηση των πληροφοριών εύκολη και επιτυχή.