NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Γενικοί Τίτλοι / ABC Ενδοοικογενειακή βία

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

ABC Ενδοοικογενειακή βία
Susan Bewley, Jan Welch

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-174-5
Κωδικός: 59395721
Σελίδες: 142
Σχήμα: 21cm x 28cm/Βάρος 0.42 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2017

Τιμή | 32 €

προσθήκη στο καλάθι
ABC Ενδοοικογενειακή βία

To «ABC για την Ενδοοικογενειακή και Σεξουαλική Βία» είναι ένας πρακτικός οδηγός για όλους τους επαγγελματίες υγείας που περιθάλπουν κακοποιημένα άτομα και που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα ώστε να βοηθήσουν τους ασθενείς τους. Χρησιμοποιεί μια θετική και πρακτική προσέγγιση, δίνοντας έμφαση στις απλές δεξιότητες λήψης ιστορικού και στις κλινικές «συμβουλές» και «παγίδες», ώστε να απομυθοποιηθεί αυτό που συχνά θεωρείται ως ευαίσθητο ή δύσκολο θέμα.
Αυτός ο νέος τίτλος της σειράς ABC, καλύπτει το υπόβαθρο και την επιδημιολογία, συμπεριλαμβάνοντας: τις διεθνείς και πολιτιστικές πτυχές, την κοινή εικόνα προσέλευσης, τον τρόπο αναγνώρισης της κακοποίησης, και οδηγίες για τις επακόλουθες άμεσες και μακροπρόθεσμες ιατρικές και ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις. Παρέχει κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις νομικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής, και πηγές βοήθειας και συμβουλών. Ενώ επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες, καλύπτει, επίσης, θέματα που αφορούν στα παιδιά και στους άνδρες.
Κάθε βιβλίο της σειράς ΑΒC ακολουθεί την ίδια δομή, χρησιμοποιώντας τη βασισμένη στο πρόβλημα προσέγγιση με την έκθεση συγκεκριμένων περιστατικών και τη συστηματική καθοδήγηση του αναγνώστη όσον αφορά τη σύνθεση των παρεχόμενων πληροφοριών.
Η πολύτομη σειρά ΑΒC, καλύπτοντας μια ευρεία ιατρική θεματολογία αλλά και ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, έχει αναδειχθεί παγκοσμίως σε ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την άσκηση της καθημερινής κλινικής πράξης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη φοιτητών και ιατρών κάθε ειδικότητας.