NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Εφαρμοσμένες επιστήμες / Γεωργία / Ολοκληρωμένη Καταπολέμηση Εχθρών των Καλλιεργειών

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Ολοκληρωμένη Καταπολέμηση Εχθρών των Καλλιεργειών
J. R. M. Thacker

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-583-055-7
Κωδικός: 50659973
Σελίδες: 328
Σχήμα: 17Χ24 cm/Βάρος 0.77 kg
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2015

Τιμή | 37 €

προσθήκη στο καλάθι
Ολοκληρωμένη Καταπολέμηση Εχθρών των Καλλιεργειών

 Το βιβλίο «Ολοκληρωμένη Καταπολέμηση Εχθρών των Καλλιεργειών: αρχές και μέθοδοι» παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση των προσεγγίσεων που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των ζωικών εχθρών, συμπεριλαμβανομένων της χημικής και βιολογικής καταπολέμησης, καθώς και των σύγχρονων βιοτεχνολογικών μεθόδων.

Το βιβλίο δίνει έμφαση ειδικά στις τεχνικές που είναι διαθέσιμες για τον έλεγχο των ζωικών εχθρών, χρησιμοποιώντας παραδείγματα σημαντικών εχθρών καλλιεργειών, ζωικών παρασίτων και φορέων ασθενειών από πολλές διαφορετικές χώρες.
Στόχος του βιβλίου είναι να αποτελέσει πρότυπο εισαγωγικό βοήθημα για προπτυχιακους και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε γνωστικά αντικείμενα που σχετίζονται με τον έλεγχο των ζωικών εχθρών, την εντομολογία, τη φυτοπροστασία, τη γεωπονική επιστήμη και γενικότερα τις επιστήμες περιβάλλοντος.
Παράλληλα, το βιβλίο απευθύνεται και σε επαγγελματίες που ασχολούνται με το αντικείμενο της διαχείρισης των ζωικών εχθρών των καλλιεργιών ,καθώς και σε γεωπόνους εφαρμογών κρατικών υπηρεσιών.