NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Ιατρική & υγεία / Ανθρωπολογία / Βασική Ιατρική / Βιολογία / Το Ανθρώπινο Είδος (7η έκδοση)

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Το Ανθρώπινο Είδος (7η έκδοση)
J. H. RELETHFORD

Εκδόσεις
Παρισιάνου Α.Ε.

ISBN: 978-960-394-652-6
Σελίδες: 638
Σχήμα: 19X25 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2010

Τιμή | 83 €

προσθήκη στο καλάθι

 ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ
συνιστά μια ισορροπημένη πραγμάτευση των κυριότερων στοιχείων τούεν λόγω επιστημονικού πεδίου: γενετική και εξελικτική θεωρία· ανθρώπινη εξέλιξη και ποικιλομορφία- το απολιθωματικό αρχείο· εξέλιξη, βιολογία και συμπεριφορά των πρωτευόντων. Η σχέση μεταξύ βιολογίας και πολιτισμού είναι μια οπτική στην οποία δίδεται μεγάλο βάρος σε όλο το κείμενο και δίδεται έμφαση στο ανθρώπινο είδος εντός του πλαισίου της τάξης των πρωτευόντων.
ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
Τα κεφάλαια που αναφέρονται στην ανθρώπινη ποικιλομορφία τοποθετήθηκαν όλα μαζί και τώρα ακολουθούν τα κεφάλαια που αναφέρονται στην ανθρώπινη εξέλιξη, σχηματίζοντας έτσι μια πιο λογική ακολουθία θεμάτων που αφορούν στην ανθρώπινη εξελικτική ιστορία από το παρελθόν μέχρι και σήμερα.
Ένα καινούργιο κεφάλαιο προστέθηκε, το οποίο αφορά στις μεθόδους έρευνας της παλαιοανθρωπολογίας, περιλαμβάνοντας τις μεθόδους χρονολόγησης, τις μεθόδους οικολογικής και συμπεριφορικής ανάλυσης από απολιθώματα και μια σύντομη ιστορία της εξέλιξης πριν από την εμφάνιση των πρώτων πρωτευόντων.
0 όρος ανθρωπίδης χρησιμοποιείται τώρα σε όλο το κείμενο όσον αφορά στους ανθρώπους και στους συγγενείς τους από την εποχή της απόκλισης από το δέντρο του μπονόμποιμπατζή.
Τα κεφάλαια που αναφέρονται στο αρχείο απολιθωμάτων της ανθρώπινης εξέλιξης ξαναγράφτηκαν εκτενώς για να βελτιωθεί η σαφήνεια και να δοθούν στοιχεία νέων ανακαλύψεων και ερμηνειών.
ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Το κύριο προτέρημα αυτού του βιβλίου είναι ο συνδυασμός ακαδημαϊκού σφρίγους και σαφήνειας. Καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα πολύπλοκων θεμάτων κατά τρόπο που είναι σαφής και εύκολος στην παρακολούθηση για προπτυχιακούς φοιτητές χωρίς να απλοποιεί την ύλη. Περιλαμβάνει μόνο τις πλέον σχετικές πληροφορίες και δεν προσθέτει τίποτα το περιττό.
-Claire Cesareo-Silva, Saddleback College
Διδάσκω για πάνω από 30 χρόνια και σε όλο αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω μια ευρεία ποικιλία κειμένων. Είχα την τύχη να είμαι από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν το κείμενο του Relethford (από την πρώτη του έκδοση) και έκτοτε δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα άλλο.
-John A. Alsoszatal-Petheo, Central Washington University, Ellensburg
Σε αυτό το κείμενο ο Dr. Relethford καθιστά την πολύμορφη, πολύπλοκη σύγχρονη έρευνα προσβάσιμη στους προπτυχιακούς φοιτητές.
-Alison Bell, Washington & Lee University