NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Επιχειρήσεις / Χρηματοοικονομική / Χρηματοοικονομική Διοίκηση

SΜΑSΗ CUΤ ΡΒ

Χρηματοοικονομική Διοίκηση
Βασίλειος Φίλιος

Εκδόσεις
Διπλογραφία

ISBN: 978-618-5198-10-7
Σχήμα: 17Χ24 cm
Εξώφυλλο: Χαρτόδετο
Ημερομηνία έκδοσης: 2016

Τιμή | 34.2 €

προσθήκη στο καλάθι

 Περιγραφή:

Ο αντικειμενικός σκοπός του συγγράμματος αυτού είναι να δώσει στο μελετητή ένα σύγχρονο βοήθημα για την πρόκριση επενδυτικών σχεδίων (projects) πάσης φύσεως και για τη χρηματοπιστωτική λειτουργία των επιχειρήσεων (financial management).

Οι αποφάσεις επί κεφαλαιουχικών δαπανών (capital expenditure decisions), ειδικότερα, είναι μεγάλης σημασίας, επειδή συνεπάγονται δέσμευση μεγάλων ποσών χρήματος και οι επιπτώσεις αυτών των επενδύσεων είναι συνήθως αισθητές για μεγάλες χρονικές περιόδους. Για να γίνουν σωστές επενδυτικές επιλογές, είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε πώς υπολογίζονται και εκτιμώνται τα κόστη και τα οφέλη των προτεινόμενων επενδυτικών σχεδίων. Επιτυχημένη επενδυτική δραστηριότητα σημαίνει δέσμευση σε επενδυτικά σχέδια τα οποία αποφέρουν κατ? ελάχιστο μία απόδοση η οποία καλύπτει το κόστος χρηματοδότησης αυτών των επενδυτικών σχεδίων.

Ο Βασίλειος Φίλιος είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων) με μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση) και περαιτέρω εξειδίκευση σε Χρηματοοικονομικούς-Διαχειριστικούς Ελέγχους (Master Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Southampton). Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (Ph.D) στη Λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Από τον Ιούλιο του 2013 είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.