NEWSLETTER

Συπληρώστε το email σας
για να λάβετε τις προσφορές
και τα νέα της Bookstation

Κατηγορίες / . / Λογιστική / Σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων που προβλέπουν τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (δ.λ.π) με βάση τα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ε.λ.Π)..» ν. 4308/2014

 NEA ανανεωμένη και εμπλουτισμένη συγγραφική εργασία

του αείμνηστου καθηγητή κ. Εμμανουήλ Σακέλλη

με τον τίτλο:

«Σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων

που προβλέπουν τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (δ.λ.π) με βάση

τα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (ε.λ.Π)..» ν. 4308/2014

συμπληρωμένη και βελτιωμένη έκδοση,

σύμφωνα με το νέο Ν.4308/2014

και

περιλαμβάνει :

CD με πρακτική εφαρμογή για τη μετάβαση και κατάρτιση στα

«ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ε.Λ.Π)..»

Στο έργο αναλύονται διεξοδικά τα ?Νέα  Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» από όλες τις οπτικές γωνίες που ενδιαφέρουν τους Λογιστές -; Φοροτεχνικούς, προκειμένου να αντιμετωπίζουν τα θέματα που προκύπτουν μετά την κατάργηση του Ε.ΓΛΣ και την αντικατάστασή του από τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα με το νέο Ν. 4308/2014.

To έργο καταλαμβάνει 986 σελίδες και διατίθεται στα βιβλιοπωλεία στην τιμή των ογδόντα (80) ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ανάλογος «Φ.Π.Α» και το cd με την πρακτική εφαρμογή για τη μετάβαση και κατάρτιση στα «Ε.Λ.Π» ν.4308/2014.

Η εκδοτική εταιρία «ΒΡΥΚΟΥΣ» Ε. ΣΑΚΕΛΛΗΣ Α.Ε αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την αποστολή του βιβλίου στο χώρο σας, με κούριερ αντικαταβολή ή με όποιο άλλο τρόπο επιλέξετε, στην τιμή των ογδόντα (80) ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο ανάλογος «Φ.Π.Α».

Με την αγορά του βιβλίου, αποκτάτε έξι (6) μήνες ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην Τράπεζα Πληροφοριών «ΠΑΝΔΕΚΤΗΣ», και έκπτωση 20% σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια της εταιρίας μας που αφορούν την «Μετάβαση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα» και σε άλλα επίκαιρα θέματα σεμιναρίων που πραγματοποιούμε μηνιαίως.  Το πρόγραμμα σεμιναρίων μπορείτε να δείτε  στη σελίδα μας www.pandektis.gr.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το έργο μπορούν να τηλεφωνήσουν στην εκδοτική εταιρία «ΒΡΥΚΟΥΣ» ή να συμπληρώσουν και να αποστείλουν με email ή με fax την επόμενη σελίδα παραγγελίας:

·    τηλέφωνα :  210 / 4523938, 4533122  FAX    :  210 / 4514361

·    email      :  ntai@pandektis.grinfo@pandektis.gr

 

Σας ευχαριστούμε για την επί σειρά ετών στήριξη στις εκδόσεις του αείμνηστου καθηγητή κ. Εμμ. Σακέλλη και της εταιρίας «ΒΡΥΚΟΥΣ».